Vermut en anglès de la mà de l’associació Quest for Knowledge per celebrar la Festa del Roser

 
08/10/2019

L’associació Quest for Knowledge –Recerca del coneixement en anglès- ha fet un vermut a la sala d’actes de la Biblioteca amb motiu de la Festa del Roser. L’organització va néixer l’abril del 2019 per donar cobertura a tots aquells alumnes sortits del Centre de Formació d’Adults de Martorell que no tenien la necessitat de millorar el seu nivell amb classes, però volien practicar l’anglès parlat.

Els integrants de Quest for Knowledge es troben dimarts per fer teatre i dimecres per practicar l’expressió oral, sempre en anglès. A més a més procuren reunir-se altres tardes durant la setmana per dur a terme diverses activitats, com podrien ser classes de cuina, de dansa o organitzar una xerrada amb vermut en anglès, com la d’avui, on la sala d’actes de la biblioteca estava plena de gom a gom.

Des de la inauguració de Quest for Knowledge s’han apuntat més de 70 persones en només mig any. Rosa Pardós, vicepresidenta i secretària de l’organització, ha explicat que “ja hi havia un grup consolidat de conversa en anglès, però amb el teatre va haver-hi un boom de persones que es van apropar a nosaltres”. Precisament, l’embrió de l’associació es va gestar amb les primeres classes de teatre en anglès, on es van adonar de la intenció de reunió dels participants.

Pardós ha volgut destacar que no fan classes d’anglès, sinó que el practiquen. El projecte està dirigit pel professor nadiu, escriptor i antropòleg Carlo Vela, que no ha pogut assistir a l’acte per motius personals, i que s’encarrega de supervisar el funcionament de les activitats i l’idioma. La inscripció a l’associació està reservada per majors de 18 anys.