Nou Martorell reparteix més de 2.100 euros en compres amb la campanya ‘El teu tiquet té premi’

 
03/12/2019

L’associació de comerciants Nou Martorell va celebrar aquest dijous el sorteig de la campanya ‘El teu tiquet té premi’ en un programa especial a Ràdio Martorell. D’entre els més de 3.000 tiquets de compra recollits entre el 4 i el 23 de novembre, se’n van extreure 40 que han completat la quantitat total de 2.176,63 euros.

Els clients dels 40 tiquets premiats d’establiments associats a Nou Martorell tindran la segona compra gratuïta pel valor del tiquet guanyador. Aquestes compres s’han realitzat en 17 comerços diferents. Els premis han estat molt repartits, des dels 6,95 euros de Titu’s Kids -el més baix-, a 430 euros la quantitat més alta de la Clínica Dental les Bòbiles. Des de les botigues on s’han dispensat els tiquets agraciats s’avisarà als clients perquè puguin passar a comprar al mateix comerç de manera gratuïta pel mateix import del tiquet a partir de la setmana vinent. Igualment, en aquest podcast del programa -amb el sorteig en directe- es poden conèixer tots els premiats.

El dinamitzador de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez, explicava que “per a l’associació, aquest és el principal sorteig de l’any, avançant-nos al Nadal”. Alhora, destacava que “hem arribat ja a una setantena de comerços associats, i volem que la xifra sigui encara més gran”.

La campanya vol “incentivar que la gent compri a Martorell i vegi que aquí té comerç, i que no marxi fora”, segons explica el vicepresident de l’entitat, Toni Cruz, que avança que “en farem més l’any vinent. Segurament, una cada trimestre o cada quatre mesos”.

Molts comerços se sumen aquest divendres 29 de novembre i dissabte a la campanya Black Friday, amb ofertes i descomptes. Cruz destaca que aquesta iniciativa ha resuscitat el mes de novembre, que “temps enrere era molt dolent, perquè la gent es preparava per la campanya de Nadal. Ara, amb el Black Friday, s’incentiven les compres”. Per la seva banda, el president de Nou Martorell, Marc Casasayas, afegeix que “anima molt el final de mes que el novembre, que abans solia ser molt mort. Ara, amb el Black Friday, la setmana és molt tranquil·la, però s’anima el divendres i el cap de setmana”.

Per altra banda, Nou Martorell distribuirà la setmana vinent una publicació amb idees per regalar al Nadal de productes i serveis. El catàleg inclou un plànol de situació de tots els associats així com les promocions comercials d’aquestes festes i l’app de comerç online.

A més, el diumenge 15 de desembre se celebrarà la Fira de Nadal a la rambla de les Bòbiles. Amb repartiment del brou nadalenc al matí, xocolata amb xurros a la tarda i animació durant el dia, amb el comerç de proximitat. L’entitat també col·labora amb la pista de gel, les atraccions infantils i, en uns dies, amb una caseta de fusta a la zona de la pista de gel, darrere del Mercat Municipal. L’entitat té actualment una setantena de comerços i empreses adherides.