El jurat dels Premis de l’Activitat Física i l’Esport fa públic els finalistes

 
25/03/2020

El jurat dels Premis de l’Activitat Física i l’Esport es va reunir ahir dimarts a la sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell, per escollir els finalistes de l’edició d’enguany. El jurat va haver de triar entre un total de 161 candidatures presentades en les diferents modalitats. El total s’han seleccionat 61 finalistes de nou, a excepció del Premi d’Honor que proposa del jurat.

Els finalistes del Premi a l’Esportista de l’Any són: El futbolista Èric Garcia Martret; el jugador de pàdel Ramiro Neuhen Tornielli Contreras; el nedador Martí Ezcurra Sanuy; la karateca Mireia Bejarano Villanueva; la jugadora de bàsquet, Clàudia Sabaté Martínez; i la gimnasta Júlia Serván Palicio.

Pel que fa al Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant, els finalistes són: l’equip sènior masculí del Club de Futbol Martorell; l’equip juvenil femení A del Club de Futbol Martorell; Miquel Florenza Virgili del Club Handbol Martorell; l’ascens sènior i campionat del lliga del Club Sala 5; i l’equip absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell.

El Premi Valors de l’Esport se’l disputaran: Fair Play equip cadet A del Club Sala 5; partides del Centre Penitenciari Can Brians del Club Escacs Martorell; Marc Vinaixa del Club Voleibol Martorell; l’equip de waterpolo màsters i veterans del Club Natació Martorell; i l’equip infantil C de la Unió Futbol Sala Martorell.

Els finalistes del Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables són: grup aiguagim bàsic del CE La Vila; grup de fibromiàlgia del CE La Vila; els caminaires; Nihon Tai Jitsu; i Martorell Gimnàstic Club.

Són també finalistes pel Premi Reconeixement al Centre Educatiu: Institució Escolar Balmes; el Centre d’Educació Especial El Pontarró; l’Institut Joan Oró; l’AMPA del Juan Ramón Jiménez i les escoles Lola Anglada i José Echegaray.

Pel que fa al Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius, els finalistes són: els esplais de la Gent Gran; l’escola Mercè Rodoreda; l’equip Volei Terra del Club Voleibol Martorell; l’escola de futbol sala de la Unió Futbol Sala Martorell; i el Martorell Gimnàstic Club.

El Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius té com a finalistes: el torneig futbol base femení del Club Futbol Martorell; torneig Vila de Martorell cadet del Club Bàsquet Martorell; Open d’Escacs del Club Escacs Martorell; el X torneig Futbol Sala Vila de Martorell del Club Social Punt de Trobada; i el VIII memorial David Ruiz Guijarro del Club Judo Martorell.

Els finalistes del Premi Dirigents de l’Esport són: Àngels Sória del Martorell Gimnàstic Club; José Ismael Mañas del Futsal Martorell; junta directiva del Club Judo Martorell; José Garrido del Club Futbol Martorell; i Maria Victòria García Sánchez del Club Voleibol Martorell.

El Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any se’l disputaran: Assegurances Pedrol; Finques Rosanes; Nova Autoescola; Clínica Dental Bukalix; Ardeco’s; Bocalata ETE, S.L.; La Fusta; Maipizza; Restaurant Mas Sunyol; Ca l’Eva; Marta Riera; SAS Pneumàtics; Residència Anoia; Fisiomèdic; Niubó Administració; Inovyn; Gili Ferreteria Industrial; Sònia Pinedo; i Inmobiliària La Secre.

Els guanyadors es coneixeran a la gala dels Premis de l’Activitat Física i l’Esport, que se celebrarà a la Nau 1 de Ca n’Oliveres el divendres, 3 d’abril, a les 20.00h. L’obertura de portes serà a partir de les 19.30h amb accés pel carrer Joan de la Cierva. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, destaca que és una de les activitats anuals en la que hi participa més gent, i que enguany torna a l’equipament del barri de Can Carreres, com ara fa dos anys. Fonollosa explica que és un acte obert a tothom i gratuït, però que cal inscripció prèvia.

L’alcalde remarca el sentit dels guardons com a “reconeixement molt transversal a esportistes, juntes directives i altres col·lectius de diferents edats, des dels més de 3.000 nois i noies que practiquen esport federat de base a les més de 10.000 persones que practiquen activitat física diària”.

En aquesta tercera edició ha crescut el número de candidatures que les entitats i persones de Martorell han presentat a algun dels nou premis que s’atorgaran. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó, destaca que hi ha 161 candidatures, 11 més que l’any passat.

El regidor va destacar que és una cita que s’ha arrelat a Martorell i que premia no només la competició, sinó també els valors, la complicitat, el companyerisme i la capacitat d’ajuda. Les invitacions es podran recollir, a partir d’aquest divendres 6 de març, a les oficines d’atenció a l’usuari i els i les esportistes ho podran sol·licitar a les seves respectives entitats esportives.