L’espectacle ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer es posposa al 25 de setembre a El Progrés

 
06/04/2020

Condint amb la commemoració del Dia Mundial del Teatre, l’actor, director de teatre, guionista i presentador, Quim Masferrer, ha enviat aquest divendres un vídeo a la Regidoria de Cultura per tal d’informar que el seu espectacle Bona Gent, previst pel 26 d’abril, es posposa al 25 de setembre, a les 22.30h, a El Progrés. Les persones que havien comprat l’entrada la podran fer servir per a la nova data.

L’actor ha agraït a l’Ajuntament de Martorell “que hagi trobat una nova data per aquesta actuació. Ens agradaria que tothom fes el mateix, que no se suspengués cap acte cultural sinó que s’ajornessin”. Masferrer ha recordat que “ens hem de quedar a casa, però això no vol dir quedar-se aïllat de la cultura. És una bona oportunitat per llegir, veure cinema, escoltar música o escriure. La cultura ens fa més fort i un país és viu si la seva cultura és viva”.

A Bona Gent, el monologuista fa un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat i honestedat, on Masferrer vol ser el teu espectador.

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) va començar de ben jove a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la seva primera companyia. Va ser l’any 1998 quan va fundar Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i actor.

Entre d’altres, ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi ONDAS a Millor programa de TV no estatal pel programa El Foraster.
El seu teatre no deixa indiferent i més a més premet lectures des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica; tot un regal pels diferents tipus d’oïdes.

La seva obra dins Teatre de Guerrilla comença l’any 1998 amb l’espectacle Teatre Total. Després la segueixen Som i Serem (1999), El Directe (2000), EEUURORA (2003), Somos lo que Somos (2006), Fum (2008), Humo (2009), El Xarlatan (2010), El Charlatán (2011), Temps (2012), Tiempo (2016) i Bona Gent (2018).

A més, ha escrit i dirigit diversos guions per diferents programes radiofònics i televisius de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio. Com a actor ha estat present als programes Càsting, Romans a la Catalana, Fent Amics, Set de Nit, Jo vull ser, El Club i Caçadors de bolets. El 2013 van començar les emissions del programa El Foraster on Quim Masferrer és presentador i guionista i del qual se n’han emès cinc temporades.

Venda d’entrades