Comencen les obres de reurbanització dels carrers de Rosanes

 
07/07/2020

Aquest dimecres comencen les obres de reurbanització dels carrers Torrent de Rosanes, Mercadal, la Unió, Sant Genís de Rocafort, Vistalegre i Muntanya. Consistiran en la creació d’una plataforma única de prioritat invertida, la renovació de les xarxes de subministraments, la instal·lació de fanals tipus LED, eficients energèticament i la plantació d’arbres per incrementar el verd urbà del barri.

Les obres tindran una durada aproximada de sis mesos i es faran en tres fases per minimitzar l’impacte que les obres puguin tenir en la circulació. Es permetrà en tot moment l’accés dels veïns al seus guals, fora de l’horari dels treballs.

La primera fase s’iniciarà al carrer Torrent de Rosanes. La segona es durà a terme al carrer del Mercadal i la tercera es desenvoluparà al carrer Sant Genís de Rocafort. En el decurs de l’actuació al barri s’informarà als veïns afectats de l’inici i final de cada fase, i a l’entrada del carrer Mercadal hi haurà un panell informatiu.

“Amb aquesta actuació, seguim fent realitat el nostre compromís de millora global del barri Torrent de Rosanes, iniciada al 2019 amb l’actuació al carrer de Sant Josep”, ha dit l’alcalde Xavier Fonollosa. “Som conscients dels inconvenients que les obres poden causar i us demanem comprensió per les molèsties”.

Per a qualsevol consulta o suggeriment respecte a aquest projecte, o qualsevol altra qüestió, poden trucar al telèfon 937 750 784, al correu alcaldia@martorell.cat o amb un missatge al WhatsApp 674 118 230.