El CF Martorell comença dilluns una llarga pretemporada que inclourà vuit amistosos

 
11/08/2020

Aquest dilluns 10 d’agost arrenca la pretemporada per al primer equip del CF Martorell. L’equip començarà un període de preparació que es perllongarà durant prop de dos mesos, i que inclourà fins a 8 partits amistosos. El preparador martorellenc, Albert Nualart, explica que s’afronta la pretemporada amb elevada exigència i amb l’objectiu de cohesionar tàcticament i social l’equip blanc-i-vermell, que comptarà amb 11 cares noves.

El calendari de partits de pretemporada es posarà en marxa a Torrent de Llops amb un Martorell-Montañesa (22 d’agost) i continuarà amb un desplaçament o mini-stage a Andorra, per enfrontar-se al FC Andorra el 29 d’agost. Ja al setembre, aquests són els partits previstos: FEE Mataró-Martorell (dia 5); FC Santfeliuenc-Martorell (dia 9); CF Lloret-Martorell (dia 13); Triangular a Les Franqueses del Vallès (dia 19); Martorell-CE Júpiter (dia 23) i finalment, Martorell-EEF Guineueta (dia 27). A excepció d’aquest darrer partit, que es jugarà a les 12.00h, la resta no tenen encara un horari definit, però presumiblement es jugaran tots a les tardes, entre les 19.00 i les 19.30h.

El tècnic martorellenc, Albert Nualart, reconeix que “aquest any el criteri de la pretemporada és una mica diferent i condicionat per la COVID-19”. Els martorellencs jugaran amistosos contra un equip de Segona B, 2 de Tercera i 3 de Primera Catalana, la seva categoria: “Hem buscat rivals bastant potents, cosa que ens agrada, perquè així ens marquem una urgència i una competitivitat, ja que el calendari serà bastant bèstia”.

Nualart posa èmfasi en el fet que, malgrat l’elevat número de partits de preparació “es distribueixen al llarg de dos mesos i només hi ha dos partits entre setmana, que a més estan ben espaiats”. Seguim la mateixa metodologia que estem seguint els últims anys”.

Objectiu: cohesió del grup

Serà una campanya amb moltes cares noves al primer equip: fins a onze de concretades: Carles Güell (FC Martinenc); Marc Serra (CE Berga); Martí Ramos (UD Viladecans); Kilian Honorato (FC Santboià); Roger Gorrea (UE Sant Ildefons); Martí Rafanell (CE Sabadell); Dani Baquero (FC Joanenc); Souleiman Touray (Unificació Bellvitge) i àlex Otero (Jàbac Terrassa), a més, dels joves del juvenil Mykola Lavryk, Yeray Garcia i Marc Saldaña.
Per aquest motiu, Nualart marca com a objectiu “la cohesió, tant social -de tots els jugadors nous- com tàctica, per a començar a competir el millor possible. A tot això, afegeix que caldrà “preparar-se bé físicament. Cal dir que els jugadors ja porten algunes setmanes treballant amb el nostre preparador físic”.

Pel que fa a la lliga de Primera Catalana 2020-21, el primer equip ha quedat enquadrat en el sotsgrup B del grup 2 -la Primera Catalana es fraccionarà en quatre grups-, en el que també hi haurà els equips lleidatans del FC Alcarràs, CF Borges Blanques, CFJ Mollerussa, CE Atlètic Lleida, la UE Tàrrega i el CF Solsona, el barceloní FC Martinenc i els baixllobregatins Atlètic Sant Just i CF Can Vidalet.

El 4 d’octubre arrencarà la lliga pel CF Martorell al Guinardó per enfrontar-se al FC Martinenc. El primer partit a casa serà contra el Mollerussa. Si els martorellencs acaben aquesta primera fase de 18 partits entre els quatre primers, jugaran una fase d’ascens a Tercera contra els millors dels altres 3 grups. Si resten per sota, jugaran la fase per eludir el descens. El calendari complet el trobareu en aquest enllaç.