L’hoquei martorellenc arrenca la temporada amb la il·lusió de reprendre les competicions

 
17/09/2020

El Club Hoquei Patins Martorell ha començat el curs a les Instal·lacions Esportives Municipals i ho ha fet en una temporada en què encara no té data d’inici i que es veurà marcada per la nova normalitat. L’entitat que presideix Marta Estébanez engegarà motors amb quatre equips federats i un més vinculat al Garraf.

Aquest últim serà un equip d’esport escolar que servirà als jugadors per familiaritzar-se amb les normes, el funcionament dels partits i les regles de joc. És previst que aquests partits arrenquin a partir del mes de gener. La presidenta del club, Marta Estébanez, es mostra satisfeta de poder engegar el curs i admet que la il·lusió de la nova temporada és aconseguir captar jugadors d’edat escola.

Estébanez també parla de la incertesa i els dubtes de cara a la represa de les competicions domèstiques.

El club martorellenc no podrà celebrar la Festa del Patí prevista per donar la benvinguda al nou curs. La temporada passada es va modificar per primer cop i va traslladar-se al mes de setembre. A més, també va haver de posposar el torneig de 12 hores que ja va tenir lloc el mes de juny del curs 2018-2019.