Comença una nova edició del programa ‘Start Up Advanced’ per impulsar el creixement de negocis

 
17/09/2020

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, col·labora una edició més amb Innobaix i EADA per impulsar el programa ‘Start Up Advanced‘, curs totalment subvencionat que imparteix l’escola de negocis EADA. S’adreça a 12 empresaris i persones emprenedores, que tinguin un projecte de negoci en funcionament i vulguin donar-li una empenta.

El programa ‘Start Up Advanced‘ vol ajudar als participants a “donar una empenta al seu negoci, multiplicar les vendes i millorar el contacte amb els clients”, detalla la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles. L’escola de negocis EADA posa a disposició docents amb una visió real del mercat.

Es desenvolupa en quatre sessions formatives de tres hores, tres sessions de mentoratge individualitzat i 20 hores de formació. En aquesta edició, degut a la crisi sanitària, la formació serà online en horari de matí els dies 23 de setembre, 1, 8, 15, 22 i 29 d’octubre, 5 i 12 de novembre del 2020.

Els participants aprendran a “orientar la seva empresa al client i conèixer millor les seves necessitats”. A més, tindran “un seguiment individualitzat amb el suport d’experts en creixement d’empreses; faran sessions de networking amb altres participants, i aplicaran una metodologia de treball àgil, enfocada a l’eficiència”, apunta Moles.

Aquelles persones que estiguin interessades han d’omplir el formulari de contacte indicant el programa a participar, i enviar la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom, i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logotip o imatge corporativa a l’adreça ccapitan@innobaix.cat

La data límit d’inscripció és el 17 de setembre 2020 o fins que s’esgotin les places. La participació en el programa és totalment gratuïta.