La Regidoria de Cultura habilita un nou web per comprar entrades d’espectacles locals

 
23/09/2020

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa el nou portal entrades.martorell.cat. Una plataforma de venda i reserva de localitats per a espectacles municipals o organitzats per les entitats. Degut a la pandèmia de la COVID-19, s’ha considerat oportú habilitar aquest web com una mesura més per garantir la seguretat en tots els actes que es realitzin a la nostra vila.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, explica que el web “permetrà tenir unificada la venda de les entrades i reserves de localitats de diferents entitats i els administradors podran veure com està el pati de butaques o bloquejar cadires per temes de seguretat. Si marquem una butaca, veurem que al costat n’hi ha d’altres en gris que no les ocuparà ningú”.

El pagament d’entrades es fa a través de l’empresa fila12.cat. Aquesta funcionalitat facilita posar el servei a disposició de les entitats i que no hagin de tenir un sistema de procediment de transaccions virtual propi cadascuna d’elles. A més, el portal possibilita, a través d’un dispositiu mòbil i app, validar els codis QR de les entrades que es generen per tenir controls d’assistència, aforament o altres estadístiques d’interès, destaca el regidor.

La plataforma està operativa i els interessats ja poden comprar entrades per veure la pel·lícula La Innocència del Cicle Gaudí avui, a les 20.00h, a l’Auditori Joan Cererols; per a la representació de Solo creo en el fuego, obra finalista del 20è Premi BBVA de teatre, que tindrà lloc demà dissabte, a les 21.30h, a la pista d’El Progrés; per a l’espectacle de La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil Safrá i Serafí diumenge, a les 12.00h, a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal, o per al concert de Halldór Mar del proper 26 de setembre, a les 18.30h, a la pista d’El Progrés.