Es constitueix l’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials de Martorell

 
13/10/2020

Empresaris dels polígons de Martorell han constituït la primera Associació d’Empreses dels Polígons Industrials de Martorell (AEPIM). La signatura dels estatuts i de l’acta constitucional de la nova associació es va duu a terme ahir a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, i hi van participar una quinzena d’empresaris, que formen part de la nova junta. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, el regidor d’Habitatge i Medi Ambient, Albert Fernández.

La nova entitat neix amb la voluntat d’esdevenir representativa de les empreses dels polígons industrials de Martorell, actuar com a canal d’enllaç entre les necessitats identificades per les empreses i l’Ajuntament, i tenir la possibilitat de gaudir de més ajudes de les administracions públiques.

L’associació compta amb representants d’empreses de tots els polígons del municipi per unir esforços comuns i començar a treballar per la millora de l’entorn i els serveis de les zones on estan ubicades les empreses, crear una dinàmica de treball en xarxa i comunitat, desenvolupar projectes que serveixin per millorar la competitivitat empresarial i ser un interlocutor únic davant de l’administració local.

La junta està presidida per Pedro Calef, de l’empresa Barcelona Technical Center (polígon La Torre), el secretari és José Antonio Arévalo d’Inovyn (polígon Solvay), el tresorer és Francesc Ramon de Vira Brands (polígon La Torre). Els vocals són Andreu Gomà d’Escofet, Miquel Costa d’Esteban Costa, David Fortuny de Talleres Anoia, Alberto Llobet de Mc Donald’s Martorell i Miquel Illa de Winfor-Sibaix. Com a socis fundadors hi ha Alberto Coca d’Inoxcoca, Enrique Solé de Solé Diesel, Laura Rodríguez de Business Technology Center Real Estate, Josep Maria Perelló de Perelló Caldereria, Javier Bou de Recull B i Miguel Pachón i Pneumàtics Goma Negra.

L’alcalde Xavier Fonollosa va assegurar que “hem de treballar tots plegats i anar a una per poder seguir generant empreses, que aquestes funcionin i que creïn ocupació, que és sinònim de benestar. Per això hem apostat molt per crear aquesta associació, que entenem ha de ser un interlocutor amb el qual anar sempre de la maneta, perquè els vostres interessos són també els nostres”.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, va dir que “hem volgut acompanyar la nova junta des de l’inici donant suport en la creació d’aquesta associació per tal que es fes realitat i, a partir d’ara, treballar per gestionar les inquietuds comunes entre tots els seus membres i generar sinergies entre l’important teixit empresarial de Martorell”.