Contes i tallers amb regust festiu als Museus de Martorell

 
17/12/2021

 Museus de Martorell ha preparat una programació de desembre amb l’esperit de Nadal molt present. Principalment, les activitats es dirigiran als infants, tot i que els adults també tindran propostes adreçades als seus gustos. Les lectures de contes i els tallers en seran els elements principals.

La primera de les propostes és prevista per al 16 de desembre. S’emmarca dins del CreArt, el cicle d’activitats artístiques per adults que, amb una periodicitat mensual -una tarda de dijous- ofereix una iniciativa artística en relació amb els nostres museus i equipaments, per apropar l’art, la cultura i el patrimoni.

Aquest cop serà “un taller per aprendre a realitzar i decorar marcs de fotos amb temàtica nadalenca, que es farà a l’Enrajolada a partir de les 17.30h i que impartirà l’artista local Carme Bueno”, tal i com explica la tècnica de Museus de Martorell, Yolanda Insa.

Pel que fa a les propostes infantils i de caire familiar, el diumenge 19 de desembre -d’11.00 a 14.00h-, les nenes i els nens “aprendran a fer un vitrall nadalenc i penjaran el seu desig a un arbre de Nadal espectacular al jardí de l’Enrajolada Casa Museu Santacana”. El mateix dia i lloc, l’Antònia -la minyona de l’Enrajolada-, explicarà un conte de Nadal a la mainada, en dues sessions: a les 12.00 i a les 13.00h. “Els nens hi entraran sols a l’activitat i els adults els hauran d’esperar a l’exterior”, comenta Insa.

També relacionat amb el Nadal, els dies 28 de desembre i 4 de gener -11.00h a l’Enrajolada- se celebrarà un taller de tions per a infants a partir de 6 anys. També en aquesta ocasió, l’accés serà exclusiu per als infants.

A excepció de l’activitat al pati de l’Enrajolada del dia 19 -el vitrall nadalenc i els desitjos penjats a l’arbre, que seran d’entrada lliure però amb aforament limitat-, la resta de propostes precisen d’inscripció prèvia al web Entrades.martorell.cat.

D’altra banda, Museus celebra també en aquestes dates la cita mensual de l’Itinerari per La Vila. Serà el diumenge 12 de desembre, a les 11.00h.