The Big Jamboree presenta divendres el seu segon disc

 
06/09/2011

La banda The Big Jamboree, amb tres músics de Martorell, presentaran aquest divendres, 9 de setembre (21.30 hores) el seu segon treball discogràfic a la sala Luz de Gas de Barcelona. El concert, inclòs en la novena edició del Festival de Blues de Barcelona, és gratuït i limitat a l’aforament de la sala. L’entrada és permesa als majors de 16 anys.

El disc, que porta per nom ‘Bang’, recull temes de Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i rock’n’ roll dels anys 50. El seu repertori compta amb composicions pròpies i adaptacions de la banda de versions de temes d’artistes com ara Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown o Wynonie Harrys. El disc ha estat produït i editat per la mateixa banda.

The Big Jamboree compta amb tres músics de Martorell: Ignasi Poch (saxo), Francesc Miró (trompeta) i Pere Miró (saxo i baríton). Tots tres participen activament d’un espectacle en directe que ha trepitjat escenaris de prestigi com ara el BCNHayride festival, Screaming Festival, Crossroad Festival, Mediatic Festival, Duke's festival Cittaducale, entre d’altres.