Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El ´boig del xandall´ es queixa del seguiment que li fan els Mossos
Les nostres noticies

El ´boig del xandall´ es queixa del seguiment que li fan els Mossos

05/12/2013

Segons publica el diari Regió 7, l'advocat de Manuel González González, conegut com el 'boig del xandall, s'ha queixat aquesta setmana a la fiscal en cap de Barcelona, Ana María Magaldi, pel seguiment que li estant fent els Mossos d'Esquadra al seu client, després que aquest sortís de la presó per la derogació de la doctrina Parot. Segons ha pogut confirmar l'Agència Catalana de Notícies, la fiscal va donar les explicacions oportunes al lletrat, després de contrastar i conèixer de primera mà, a través d'un comissari dels Mossos, la feina de vigilància que està fent el cos policial. També l'Ajuntament de Martorell ha demanat mesures preventives després de confirmar que l'expresidiari s'ha instal•lat a viure al municipi, a casa dels seus familiars. Segons fonts de la fiscalia, la resposta sobre els motius que justifiquen el "seguiment no intrusiu" que la policia està duent a terme sobre González "haurien satisfet" l'advocat defensor que, a data d'avui, no ha presentat cap escrit de requeriment a la Fiscalia.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va confirmar dies enrere que els Mossos d'Esquadra s'estaven encarregant del seguiment no intrusiu de l'exagressor, i que la feina s'estava complint "amb escrupolositat" des que el cos policial havia rebut el requeriment per part de la pròpia Fiscalia provincial de Barcelona, el dia abans de la sortida del 'boig del xandall' de la presó. En aquest sentit, va explicar que un seguiment no intrusiu no significa que la persona tingui constantment un agent al seu costat però que sí que permet una "vigilància rigorosa" de l'afectat. Manuel González González, condemnat a 175 anys de presó per l'assassinat d'una dona i agressió sexual a 16 més, va sortir de la presó el divendres 22 de novembre després de complir 18 anys a la presó. El seu alliberament ha generat certa alerta social, després que els especialistes que l'han tractat adverteixen que no està rehabilitat i que hi ha moltes possibilitats que torni a delinquir. De fet, l'Ajuntament de Martorell, va demanar fa pocs dies "mesures preventives" al Departament d'Interior davant la "preocupació", que ha generat aquest fet.

 

 [Veure 1 comentari]

[ Fer comentari ]

escurçó negre
19/12/2013
09:23

Es clar que es queixa, aquest psicopata sexual vol que el deixin en pau per poder fer de les seves. Ja ho han dit els experts, han après a tenir paciència a la presó, però ni ha participat en cap programa de reinserció, ni se´n penedeix de res del que và fer, ni empatitza amb les victimes. Un perill per aquest poble, sobre tot per dones i noies. Ha estat prop de vint anys a la presó i no s´ha curat d´aquesta desviació sexual d´obtenir plaer fent mal a les dones, que creieu doncs, s´ha curat ?

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.205  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell