Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El Ple de l’Ajuntament va acabar abans d’hora a causa del comportament d’una part del públic assistent
Les nostres noticies

El Ple de l’Ajuntament va acabar abans d’hora a causa del comportament d’una part del públic assistent

19/02/2014

El Ple municipal d’aquest dilluns es va haver de suspendre abans d’hora pel comportament de membres de l’Esplai Guspira i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). Després de dues advertències per intentar continuar-ne el desenvolupament, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, es va veure obligat a suspendre la sessió davant la impossibilitat de celebrar-lo amb les mínimes condicions de normalitat per garantir l’exposició i el debat dels temes entre els regidors, representants del conjunt de la ciutadania de Martorell. Els crits i continues interrupcions d’aquest reduït nombre de persones van fer impossible poder continuar amb la sessió un cop ja havia estat iniciada.

El portaveu ha reiterat que “el compromís de diàleg, participació i treball conjunt” amb l’entitat que ja va formular l’Ajuntament de Martorell als representants de l’esplai Guspira la setmana passada “es mantindrà, però caldrà fer-ho amb respecte i cercant el clima adequat”.

Representants de l’Ajuntament ja van comunicar a la reunió mantinguda amb representants de Guspira, que el trasllat de les activitats de l’esplai a altres equipaments municipals garantirà que es millorin les condicions dels espais que fan servir en l’actualitat i que les famílies dels usuaris en surtin beneficiades.

Fins al moment de la suspensió, el plenari havia aprovat la proposta de delegar les competències de gestió, liquidació, inspecció i recaptació de diversos tributs i altres ingressos de dret públic a la Diputació de Barcelona, amb 17 vots favorables dels regidors de CiU, ICV, PP i ERC i 4 abstencions del PSC, i les ordenances fiscals de les taxes i preus públics per a la prestació de serveis d’atenció a les persones per al 2014, amb els vots favorables de CiU, l’abstenció del PP i els vots contraris del PSC, ICV i ERC. Van quedar pendents d’aprovació quatre mocions: d’adhesió municipal a la taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat –que es va debatre entre els grups, però no es va arribar a votar-, de sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d’entitats financeres, de rebuig a la distribució als municipis de la participació en els ingressos de la Generalitat dins el Fons de Cooperació Local i contra la llei de l’avortament. També va queda fora del debat un punt d’urgència que pretenia portar al Tribunal Constitucional l’oposició a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local aprovada recentment pel PP al Congrés.

 

 [Veure 1 comentari]

[ Fer comentari ]

Carme
04/03/2014
10:59

Si se suspendió, porqué no le interesaba lo que pedia el pueblo que lo votó.....y les cerró la boca.......

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.208  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell