Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Xavier Fonollosa traça el full de ruta de govern en l’ultim any de la legislatura
Les nostres noticies

Xavier Fonollosa traça el full de ruta de govern en l’ultim any de la legislatura

13/06/2014

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, ha traçat el full de ruta de l'acció de govern en l'últim any de la legislatura 2011-15. Ho ha fet en una entrevista a ETV Llobregat on ha destacat la política social amb la posada en marxa del Pla d'Ajut a les Famílies, les noves inversions en equipaments municipals i la via pública, el viver empresa i el seu posicionament arran de la decisió de Salvador Esteve de no presentar-se com a alcaldable en les eleccions municipals de 2015. Des del punt de vista social, Fonollosa ha explicat que l'Ajuntament de Martorell mai havia tingut un programa de política social com el que estan desenvolupant en aquesta legislatura. Estan fent esforços amb recursos municipals per ajudar als ciutadans a tirar endavant, tot i la crisi. I ho fan amb el Pla d'Ajut a les Famílies, amb una iniciativa pionera com és ajudar a les famílies a pagar l'aigua, la llum i el gas en cas de necessitat o en les ajudes als menjadors per als infants. L'Ajuntament destina més de 2,5 milions d'euros en política social.

El projecte polític municipal té un fort pes en la recuperació econòmica i l'aposta per l'emprenedoria. Martorell compta, des d'aquesta legislatura, amb l'únic viver empresa de la zona nord de la comarca. Un equipament situat al Molí Empresa i que actualment es troba en plena ocupació. Des del departament de Promoció Econòmica ofereixen noves possibilitats de negoci i assessorament tècnic. La bona acollida que ha tingut fa que l’equip de govern es plantegi una ampliació dels serveis, segons ha dit Fonollosa. Un altre puntal del full de ruta del govern municipal és l'urbanisme. L'execució definitiva de la reconversió de l'antiga N-II, un nou Institut de Secundària i un nou equipament cultural i educatiu en forma de biblioteca són, entre d'altres, les inversions a la via pública més destacades.

Un altre projecte és la construcció un nou equipament cultural i educatiu en forma de biblioteca. Fonollosa diu que fa anys que volien construir aquest equipament i ho fan gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. La biblioteca s'ubicarà en uns terrenys de propietat municipal entre els barris de Buenos Aires i Camí Fondo. Una zona que guanyarà més de 300 places d'aparcament públic i gratuït. En l'àmbit esportiu, l'Ajuntament té previst construir dos nous camps de futbol 7 i nous vestidors al Complex Esportiu Torrent de Llops i cobrir la pista annexa del pavelló esportiu. Fonollosa assegura que hi havia una demanda d'esport lligada a la salut que van resoldre amb la construcció del Centre Integral d'Esport i Salut (CIES) i ara ho fan al camp de futbol i al pavelló esportiu fruit d'una demanda pel creixement dels clubs esportius. Aquest dilluns l'alcalde Salvador Esteve va manifestar públicament la seva decisió de no presentar-se com a alcaldable a les eleccions municipals de 2015. Fonollosa, que des de l'octubre passat, ha assumit bona part de les funcions del dia a dia de l'alcaldia de Martorell, avança que la seva intenció és presentar-se com a candidat de CiU en les eleccions municipals de 2015 però en tot cas la decisió final haurà de ser aprovada per l'executiva local i els militants i simpatitzants de Martorell.

Esteve haurà estat alcalde de Martorell durant 24 anys, de 1987 a l'actualitat excepte el període de 2003 a 2007 en què va governar el tripartit. Fonollosa diu que Esteve ha tingut una trajectòria política impecable, ha estat un mestre per a ell i per a tota una generació que ha treballat al seu costat.

 [Veure 2 comentaris]

[ Fer comentari ]

Marc
25/06/2014
20:46

FONOLLOSA BOTIFLER I MALA PERSONA !!!

Un ciutadà qualsevol
19/11/2014
09:51

24 anys... que fort

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.17  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell