Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Xavier Fonollosa anuncia l’Ajuntament iniciarà properament obres de reordenació urbana al barri de Can Carreres
Les nostres noticies

Xavier Fonollosa anuncia l’Ajuntament iniciarà properament obres de reordenació urbana al barri de Can Carreres

28/07/2015

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha anunciat que l'Ajuntament iniciarà properament obres de reordenació urbana al barri de Can Carreres. Una actuació amb prioritat invertida, semblant a la que es va fer a La Vila. Ho ha dit durant les festes de Sant Jaume que Can Carreres ha celebrat aquest cap de setmana. Aquestes obres es faran els carrers Gomis, Sant Lluís, Sant Joan, la plaça Pedró i, fins i tot, al passeig Catalunya. Fonollosa diu que aquests espais necessiten una reordenació i ha assegurat que properament s’iniciaran les obres que s’han consensuat amb els veïns.

El pregoner de festes i secretari de l'Associació de Veïns, Ferran Vidiella, va cridar l'atenció sobre l'estat de degradació del barri i va reclamar que s'arregli com s'ha arreglat Martorell, tot destacant el bon resultat que han donat les obres de prioritat invertida al nucli antic de Martorell.

El barri ha estat de festa durant el cap de setmana, tot i que diumenge de la setmana passada es va fer la XVI Pujada a Montserrat a peu. El gruix de la festa s’ha celebrat durant aquest cap de setmana de Sant Jaume. Així, aquest divendres un centenar de persones va participar del sopar de germanor al passeig Catalunya amb la presència de regidors del PSC, Movem Martorell, ERC i SOM Martorell. Una exposició de manualitats de l'Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica va obrir els actes de dissabte. La cobla Lluïsos de Taradell va amenitzar la ballada de sardanes, que va precedir el concurs de postres i un altre sopar a la fresca amb la presència de l'alcalde Xavier Fonollosa i regidors de CDC, PSC i ERC. Les festes es van tancar ahir diumenge amb una botifarrada, la VII Trobada de plaques de cava i activitats per als més menuts. El grup Arjau de Palafrugell va posar la nota musical amb una cantada d'havaneres amb rom cremat i coca.
 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.9  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell