Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Un pas més cap a la construcció del nou pavelló municipal al Torrent de Llops
Les nostres noticies

Un pas més cap a la construcció del nou pavelló municipal al Torrent de Llops

18/01/2017

La sessió plenària d’aquest dilluns, també ha servit per fer un pas més cap a la construcció del pavelló poliesportiu municipal de tres pistes (PAV-3) al barri del Torrent de Llops. Un dels projectes destacats i necessaris de la legislatura, que garantirà la pràctica esportiva i els beneficis de salut que l'acompanyen. El ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment la modificació puntual del Pla parcial Torrent de Llops, cosa que permetrà edificar un PAV-3, al solar que hi ha entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar, a tocar del Complex Esportiu Torrent de Llops. Anteriorment, aquesta zona estava preparada per edificar el Centre d’Educació Especial, que més tard, es construiria al final de l’avinguda de Can Cases. El tinent d’alcalde de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués assenyala que el projecte està basat en el PIEC, Pla d’Instal·lacions Esportives de Catalunya que determina les necessites que tenen els municipis catalans en quan a equipaments esportius.

La modificació es va aprovar amb els vots de l’equip de govern i del grup popular. El portaveu del PP, Francesc Josep Arpal, considera que Martorell pateix de manca d’equipaments esportius.

La portaveu de Som Martorell, Raquel Pérez, argumentava que des del seu grup no entenen la construcció del pavelló com una prioritat i, per tant, estan en contra d’aquesta inversió.

Des Movem Martorell va presentar tres al·legacions als canvis d’usos de l’espai que van ser desestimades. El portaveu del grup municipal, José Simón, assenyalava que no qüestionen la construcció de l’equipament però si volen saber quin és l’equilibri dels equipaments docents al municipi, la sostenibilitat econòmica del projecte, o l’impacte que tindrà en la mobilitat de la zona.

Des del PSC, el seu portaveu Lluís Tomàs, demanava més informació de la construcció del PAV-3 per poder fer aportacions al projecte.

El regidor de Planificació Urbanística, remarcava que la modificació puntual del Pla parcial Torrent de Llops té per objecte permetre l’ús esportiu a la unitat de zona número 92, per tal de facilitar el seu desenvolupament i possibilitar la implantació d’un pavelló triple esportiu cobert (PAV-3), donant resposta al dèficit d’aquest tipus d’equipaments al municipi. Bargués remarcava que correspon a altres administracions generar recursos per a la construcció d’hospitals o ambulatoris.

Així, el projecte avança al ritme previst. Al desembre es va enderrocar l’edifici que ocupaven les Brigades Municipals, la Creu Roja, Protecció Civil i l’AVV del barri (que ja tenen nou destí). El 4 de gener l’Ajuntament es va reunir amb l'associació de veïns per explicar-los tot el projecte, que inclou també aspectes que contribuiran a la millora de la mobilitat del barri. El proper pas, durant el primer trimestre del 2017, serà l’aprovació del projecte tècnic i del plec d’adjudicacions. I està previst que les obres comencin la primavera d’aquest mateix any. El nou equipament comptarà amb una superfície de 3.500 m2 i es dividirà en tres àrees: un espai esportiu (format per una gran pista poliesportiva divisible, amb un sistema de cortines, en tres pistes autònomes), zona de vestidors i graderia. El PAV-3 està pensat per a la pràctica d’esports de pista com ara el futbol sala, el bàsquet, l’handbol i el voleibol.
 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell