Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’alumnat del curs ‘Confecció i publicació de pàgines web’ inicia el mòdul de pràctiques en empreses
Les nostres noticies

L’alumnat del curs ‘Confecció i publicació de pàgines web’ inicia el mòdul de pràctiques en empreses

13/07/2017

Els alumnes el curs de Formació Ocupacional ‘Confecció i publicació de pàgines web’ del Centre de Promoció Econòmica de Martorell realitzen aquest mes de juliol les pràctiques, professionals no laborals, en empreses. Són el darrer mòdul del curs que les persones participants van iniciar el mes de febrer d’aquest any i que els han permès obtenir el certificat de professionalitat.

Els participants van iniciar el curs amb l’objectiu de millorar la seva formació professional per tal de facilitar la seva incorporació laboral, capacitant els alumnes amb els coneixements i competències necessaris per portar a terme tasques de construcció, desenvolupament i manteniment de pàgines web de forma eficient i professional. Els alumnes van aprendre a crear i publicar pàgines web amb textos, imatges i altres elements, utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, i a realitzar els procediments d’instal·lació i verificació d’aquestes pàgines en el servidor corresponent.

Aquesta formació pertany a un certificat de professionalitat de nivell 2 i està subvencionada pel SOC en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones desocupades per a l’any 2016 (FOAP 2016).

El curs es va iniciar al Centre de Promoció Econòmica el 2 de febrer amb una durada total de 580 hores dividides en 5 mòduls formatius corresponents al certificat de professionalitat: construcció de pàgines web (210 h), integració de components de programari de pàgines web (180 h), publicació de pàgines web (90 h), formació complementària (Inserció laboral, sensibilització mediambiental i prevenció de riscos laborals) (20 h) i finalment el mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h) que finalitzarà el 31 de juilol. Amb aquesta formació qualsevol persona podrà desenvolupar i mantenir pàgines web, mitjançant les eines disponibles de disseny i programació, crear i administrar pàgines web respectant els estàndards d’ús.

Les pràctiques fomenten l’adquisició i actualització de coneixements, així com l’experiència laboral i el reciclatge professional. També permeten als participants donar a conèixer el seu treball com a professionals de l’àmbit i tenir l’oportunitat d’accedir a una possible contractació per part de l’empresa col·laboradora.

La realització de pràctiques és possible gràcies a la implicació de diferents empreses del municipi i rodalies, i es formalitza a través de convenis de col·laboració entre aquestes i l’Ajuntament de Martorell. Enguany nou participants en aquesta formació realitzaran la formació pràctica a Vayabits, Atotarreu, Cultius Cal Mas, Neuroenergètica i 080Webs.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.5  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell