Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’informatiu ‘Catalunya vespre’ de Catalunya Ràdio, en directe des de La Torre de les Hores
Les nostres noticies

L’informatiu ‘Catalunya vespre’ de Catalunya Ràdio, en directe des de La Torre de les Hores

12/02/2018

El proper dimarts, 13 de febrer, se celebra el Dia Mundial de la Ràdio. L’emissora Catalunya Ràdio ho celebrarà movent-se allà on és la seva audiència i emetrà programes des del costat de les persones que els segueixen cada dia. L’informatiu nocturn Catalunya vespre, presentat per Kílian Sebrià, s’emetrà en directe des de Fundació Francesc Pujols de Martorell. La tria dels espais d’emissió s’ha fet a partir de les propostes presentades pels oients a través del web de l’emissora.

El programa Catalunya vespre farà honor a l’escriptor i filòsof Francesc Pujols des de la que va ser la seva residència, La Torre de les Hores, a partir de les 21.00h. El presentador Kílian Sebrià avança que “intentarem sigui un dia molt divertit de ràdio pels qui vindrem, els qui hi seran i els qui escoltaran”. El programa “tindrà la mateixa estructura habitual, amb una primera hora informativa, que no vol dir quieta perquè ens mourem per la casa i voltants, i una segona part més reflexiva en la línia del mateix Francesc Pujols”.

El periodista explica que han triat fer l’informatiu a La Torre de les Hores perquè “la idea de fer un programa allà on Francesc Pujols feia les seves tertúlies ens ha enamorat, com també ens ha enamorat la casa en sí mateixa”. “Les possibilitats que ens dona fer el Dia Mundial de la Ràdio en aquest lloc, amb la referència de Pujols i el moment actual que està vivint Catalunya, és un caramelet que no podíem desaprofitar”.

Kílian Sebrià és igualadí i confessa que bona part dels seus records d’infantesa els situa a Martorell. Coneix bé La Torre de les Hores, una casa que sempre li havia cridat l’atenció per la seva bellesa i per la figura que l’habitava, un personatge del qual en reivindica l’estudi. Dimarts vinent aprofundiran en la vida i obra del filòsof amb una mirada serena, i amb l’anàlisi d’experts que ajudaran els oients a conèixer el seu pensament.

La Unesco va proposar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè és el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, el 1946. Tenint en compte l’èxit que va tenir aquest format de celebració del Dia Mundial de la Ràdio del 2017, Catalunya Ràdio ha decidit tornar aquest any a casa dels oients. Segons el director de l’emissora, Saül Gordillo, “es tracta de ser presents al territori, oberts a les peticions dels nostres oients i adaptant els nostres continguts de cada programa a l’entorn on es fa; per tant, és una acció de proximitat, de participació i també és un desplegament tècnic i tecnològic espectacular”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.31.215  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell