Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Gàrgoles, arbres, galls d’indi i abelles, disfresses premiades d’un Carnaval massiu i colorit
Les nostres noticies

Gàrgoles, arbres, galls d’indi i abelles, disfresses premiades d’un Carnaval massiu i colorit

12/02/2018

La disfressa ‘Gàrgola’ de la colla Las Gárgaras va guanyar el primer premi a la millor disfressa en la rua del Carnaval ‘Martorll Bestial’, celebrada aquest dissabte. El ‘Bosc bestial’ de la colla Pop Corn va aconseguir el segon premi; el ‘GAF d’Indi’ del Martorell Gimnàstic Club va guanyar el de la millor coreografia i ‘l’Eixam’ dels Capgrossos de Martorell es va fer amb el d’hàbits saludables. La festa es va omplir de color, originalitat i bon humor gràcies a l’aportació de les 39 colles i més de 2.000 participants.

El lliurament de premis a Ca n’Oliveras va culminar una tarda massiva, que va demostrar la salut de ferro de la festa de la disbauxa a Martorell. La colla Las Gárgaras en va ser gran protagonista, amb la disfressa ‘Gàrgola’. Aquest primer premi, dotat amb 600 euros, va ser per “uns monstres platejats amb ales que representen la bestialitat, com si fossin sortides de la Nôtre Dame de Paris”, segons explicava la cap de colla, Mónica Vega.

El segon premi, dotat amb 400 euros, va ser per als prop de vint membres de la colla Pop Corn, que es van afegir tronc, branques i fulles per recrear els arbres d’un ‘Bosc bestial’. El membre de la colla Juan José Moya explicava que “l’any passat vam guanyar el primer premi i fa dos anys havíem guanyat el tercer. Ens faltava el segon!”. Els Fantasy Group amb la disfressa ‘Dracs’ van ser finalistes en aquesta categoria.

El 3r premi a la millor coreografia -400 euros- va recalar en la nova entitat del Martorell Gimnàstic Club. La membre de la colla Sílvia Blanco relatava que “vam decidir disfressar-nos de gall d’indi i hi van participar moltes nenes de l’entitat, seguint la coreografia preparada per la nostra entrenadora Melodie Pulgarín, i ens vam posar de títol ‘GAF d’Indi’ com a joc de paraules, ja que són les sigles de gimnàstica artística femenina”. La Cristina González afegia que “des de Nadal que treballem en la creació de la disfressa”. Van ser finalistes d’aquest premi La Gresca de Martorell, que van reproduir els llavis dels Rolling Stones, i la colla Magic i el seu ‘Magic circus’.

El premi hàbit saludable -200 euros- va ser, per segon any consecutiu, pels Capgrossos de Martorell i la disfressa ‘l’Eixam dels Capgrossos’. La cap de colla, Montserrat Tristany, explicava que “no ens esperàvem repetir premi. Aquest any hem sigut molts més, perquè s’hi ha afegit molta mainada i hem arribat a ser uns vuitanta, entre abelles, ruscos i apicultors, per reivindicar la mel com a menjar saludable”. Els pastissos de nata i maduixa de la colla Las Primas –amb el títol ‘¡Ñam ñam qué rico!’ i els conills ‘The big rabbit’ de The Big Family van ser els finalistes d’aquest premi.

El lliurament dels guardons es va fer a la nau 2 de Ca n’Oliveras amb l’acompanyament a l’escenari de membres de l’equip de govern municipal –vestits de l’època de la cort francesa- i dels integrants del jurat. La sala era plena de gent, que va sopar i que tot seguit va gaudir del ball de Carnaval i la sessió golfa, fins ben entrada la matinada.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.20.0  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell