Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Els campus dels clubs esportius abaixen la persiana amb més de 350 participants i xifres rècord
Les nostres noticies

Els campus dels clubs esportius abaixen la persiana amb més de 350 participants i xifres rècord

30/07/2018

Avui han finalitzat els campus d’estiu organitzats per les entitats esportives de Martorell. Els participants han gaudit d’activitats tant esportives tant lúdiques fins la darrera setmana de juliol. Les sortides lluny dels equipaments esportius, així com les visites a la piscina d’estiu i altres activitats extraesportives han estat la combinació perfecta amb els esports que els infants martorellencs practiquen durant tot l’any.

El campus de futbol organitzat per TecnicGol i el Club de Futbol Martorell ha comptat amb més de 130 esportistes al llarg de les cinc setmanes. La tecnificació d’aquesta disciplina és el que més ha predominat durant el casal esportiu.

El responsable del campus, Xavi Gallart, valora positivament les cinc setmanes de futbol i diu que hi ha hagut un “petit augment d’inscripcions respecte de l’any passat”. Gallart explica la metodologia que s’ha seguit.

El club va realitzar també durant les tardes de les dues primeres setmanes del mes de juliol, unes jornades de tecnificació dirigides per l’entrenador de l’entitat Pedro Sáez, on es treballaven aspectes tècnics.

Pel que fa al bàsquet, l’empresa GLT Sports ha dut a terme juntament amb el Club Bàsquet Martorell, un campus d’estiu. Amb gairebé 50 inscrits repartits en les cinc setmanes, el casal s’ha basat en la millora de diversos aspectes de l’esport, però també ha comptat amb algunes sortides. Oleguer Bou, jugador del campus, destaca el bon clima entre els companys i amb els entrenadors.

En futbol sala, el campus que organitza el Sala 5 Martorell ha establert xifres de rècord, i és que han comptat amb 71 inscripcions. El casal esportiu ha rebut visites de jugadors i entrenadors de primer nivell, com el tècnic Chus López o el jugador del Betis Energía FS Eric Pérez, amb qui els participants han pogut compartir estones de futbol sala. A més, també s’han organitzat sortides lúdiques. El coordinador del campus, Ferran Maya, es mostra satisfet pel nombre d’inscripcions i destaca les visites d’esportistes professionals al campus.

El campus del Club Handbol Martorell ha arribat a la setantena d’inscrits repartits en cinc torns. Les Instal·lacions Esportives Municipals han acollit el casal de l’entitat groc-i-negre, qui també ha organitzat sortides a patinar sobre gel o a practicar l’esport sobre la gespa.

El Martorell Pàdel Club, en el seu primer any de vida, ha organitzat un campus aquest mes de juliol. El casal ha acollit més de 30 inscrits, sent aquesta la primera edició. Alguns dels participants formen part de l’entitat, i altres volen conèixer de més a prop aquest esport

Debut en un campus d’estiu

El Club Volei Martorell ha dut a terme també, per primer cop, un campus. Cinc setmanes dedicades a aquesta disciplina, però on també hi hagut sortides diverses, entre elles a la Piscina Municipal d’estiu. Tres entrenadors del club (Andrea Verdún, Anna Tena i Laia Tena) han dirigit les sessions a les pistes de les IEM i han acompanyat les jugadores a les sortides.

El Club Natació Martorell, a través del casal, ha realitzat activitats dins i fora de l’aigua. Cada setmana, es treballaven esports o activitats com són aigües obertes, hoquei subaquàtic, waterpolo, natació amb aletes i salvament i socorrisme.

La coordinadora del campus, Irina Barceló, explica que enguany s’ha fet un canvi de metodologia i destaca les activitats fora de l’aigua.

En gimnàstica artística, el Martorell Gimnàstic Club ha reunit 54 gimnastes que han combinat el seu esport amb activitats de lleure, excursions al “Vine a saltar”, a Sant Cugat del Vallès, i a “Catalunya en miniatura” i d’altres sessions d’expressió corporal. El campus ha tingut com a centre d’interès el “supergaf”, en què els participants han hagut d’aconseguir quatre trets característics per convertir-se en superherois.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.194  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell