Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El TNC acosta la seva temporada teatral a la Biblioteca Martorell
Les nostres noticies

El TNC acosta la seva temporada teatral a la Biblioteca Martorell

01/10/2018

La Biblioteca Martorell participa, per segon any consecutiu, al projecte ‘Llegir el Teatre’, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d’Arola Editors. Es tracta d’un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals per tal de millorar la formació dels espectadors i refinar-ne la qualitat de la recepció de les obres.

‘Llegir el Teatre’ comptarà amb la complicitat de la Biblioteca Martorell i d’un centenar de biblioteques catalanes, les quals s’afegeixen a aquesta nova modalitat de club de lectura en l’ampli ventall de l’oferta que ja inclouen actualment.

Els lectors, que prèviament hauran llegit el text, es trobaran a la Biblioteca per comentar-lo en companyia d’una persona dinamitzadora de l’activitat, en un diàleg que permet aprofundir alguns dels seus aspectes més rellevants.

Les sessions de debat entre lectors tindran lloc durant la temporada teatral de tardor a primavera. Cada sessió estarà dedicada a un text de la programació del TNC que, en alguns casos, seran intercalats amb obres de les programacions teatrals locals.

La directora de la Biblioteca Martorell, Mercè Parera, diu que “és un projecte molt interessant”, a través del qual “s’intenta que el públic general vagi més al teatre i conegui millor les obres que es representen”. “El TNC ens ofereix tota la seva temporada i podem triar les obres més adients per al públic de les nostres biblioteques”.

Mercè Parera anuncia que la Biblioteca Martorell oferirà la possibilitat de llegir i veure les obres següents: Els jocs florals de Canprosa de Santiago Rusiñol (funció 18 d’octubre); Afanys d’amor perduts de William Shakespeare (31 de gener), i La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht (14 de març).

El TNC oferirà formació als conductors dels clubs de lectura, i per als lectors que en són membres descomptes en entrades de la seva programació i altres avantatges. Arola Editors proveirà els exemplars dels textos als membres dels clubs de lectura i el Servei de Biblioteques facilitarà una selecció bibliogràfica dedicada a l’art teatral i la literatura dramàtica dels últims anys destinada a facilitar la millora del fons de les biblioteques públiques.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.34.242  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell