Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> SEAT rep el premi European Sport and Healthy Company 2019
Les nostres noticies

SEAT rep el premi European Sport and Healthy Company 2019

10/12/2018

SEAT ha rebut en una cerimònia celebrada al Parlament Europeu el premi European Sportand Healthy Company 2019 de la European Healthy Companies Association, formada per DCH – Organització Internacional de Directius de Capital Humà i l’associació ACES Europe. El guardó, el primer que la companyia rep a escala europea, posa en valor la tasca com a organització compromesa amb les polítiques saludables, el foment de l’activitat física i la salut entre els seus treballadors.

A l’acte de lliurament del premi, han assistit membres del Parlament Europeu, ministres, alcaldes i diferents autoritats dels països membres de la UE.

La Dra. Patricia Such, responsable de Seguretat i Salut en el Treball de SEAT, ha afirmat que “estem molt orgullosos d’haver rebut el nostre primer reconeixement com a empresa que destaca en l’àmbit de la salut a Europa. El premi avala el nostre treball en pro de la salut, la seguretat i el benestar dels nostres treballadors, que s’ha materialitzat en projectes com CARS, la creació del Comitè Científic d’empresa Saludable o l’estudi científic MedCARS del que aviat tindrem resultats”.

DCH – Organització Internacional de Directius de Capital Humà i ACES Europe van crear el premi European Sport and Healthy Company l’any 2016, amb l’objectiu de certificar l’esforç d’aquelles empreses que promouen l’esport i la salut dels seus treballadors. Per tal de rebre el premi, les empreses han de disposar d’un departament de salut laboral, comptar amb instal·lacions esportives i programes d’actuació específics per als treballadors en matèria de salut i esport. Un cop reconegudes com a candidates, l’organització fa un seguiment del projecte durant els tres següents anys en els quals sol·licita informació a l’empresa i fa una visita física anual a les instal·lacions.

SEAT, certificada en salut i seguretat

SEAT també va obtenir, recentment, la certificació del seu sistema de gestió de la salut i la seguretat en el treball, segons la nova ISO 45001. D’aquesta manera, s’ha convertit en la primera empresa del sector automobilístic en aconseguir-la. Aquesta certificació reconeix que les activitats de salut i seguretat estan alineades amb l’estratègia a llarg termini de l’empresa i que són tingudes en compte per tots els nivells organitzatius. A més, la companyia ha renovat la certificació com a Empresa Saludable que SEAT va obtenir l’any 2015.

L’obertura de CARS (Centre d’Atenció i Rehabilitació Sanitària) l’any 2017, un centre únic a l’Estat espanyol, va ser un punt d’inflexió per a la companyia i la major inversió en termes de salut amb 3,5 milions d’euros. Durant el seu primer any de funcionament, el centre va realitzar més de 60.000 intervencions de salut; va aconseguir detectar precoçment 9 casos de càncer i 16 patologies cardiològiques, va gestionar 94 operacions traumatològiques sense llista d’espera.

La patronal Foment del Treball va concedir a SEAT el Premi Especial del Jurat pel seu model de gestió de salut i seguretat en els 9a edició dels Premis ATLANTE. L’organització ha valorat especialment la creació de CARS i per la integració autèntica de la medicina del treball en l’organització.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.34.144  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell