Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Fonollosa: “Tenim un programa ambiciós de 260 propostes, fetes amb veïns i entitats”
Les nostres noticies

Fonollosa: “Tenim un programa ambiciós de 260 propostes, fetes amb veïns i entitats”

20/05/2019

El candidat a l’alcaldia per Junts per Martorell, Xavier Fonollosa, ha ressaltat aquest vespre que la seva formació ha confeccionat un programa electoral de 260 propostes amb la participació de més de 200 persones, particulars i entitats. Ho ha dit en un acte de campanya electoral per a les Eleccions Municipals del 26 de maig, celebrat a l’Auditori Joan Cererols. També hi han intervingut els integrants de la llista Soledad Rosende, Lluís Sagarra i Albert Gil.

Fonollosa ha dit que “persones i entitats de Martorell ens han fet arribar les seves necessitats per seguir avançant. En aquesta llista comptem amb un gran equip, una llista amb gent de tots els barris, diversa, sòlida, plural i molt cohesionada”.

El candidat ha demanat a l’electorat “guanyar i fer-ho per molt, per evitar que tres o quatre partits puguin fer aliances per aïllar-nos”. L’alcaldable ha enumerat tres eixos del seu programa: “les polítiques socials, per ajudar a qui més ho necessita; la cohesió social i bona convivència entre veïns i la voluntat de parar l’orella i escoltar tothom”. Alhora, ha incidit que l’obra de govern dels darrers anys s’ha basat en la construcció de nous equipaments; la renovació de l’urbanisme de totes les instal·lacions esportives; la rehabilitació i millora d’accessibilitat d’habitatges; la recuperació d’espais naturals; la creació de zones de joc infantils i de lleure juvenil; les millores en l’aparcament; les accions socials; els pressupostos participatius i el nou barri de La Sínia.

La número 5 de la llista, Soledad Rosende Castillo, ha dit que, com a infermera de professió que és, no vol que es repeteixi “com al període 2003-2007 durant el govern tripartit, quan a Martorell vam perdre la possibilitat de tenir un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), amb servei les 24 hores els 365 dies, que va anar a Sant Andreu de la Barca”.

Lluís Sagarra Sesé, numero 6 de la llista, ha recalcat que “hem de fer de Martorell ciutat capdavantera en serveis socials i sanitaris; en habitatge; en activitat econòmica; en cultura i en civisme”, ha demanat “implicació anant a votar” i ha reclamat que “si guanyem, sigueu exigents i participatius”.

El cinquè suplent de la llista, Albert Gil, s’ha referit a dos aspectes: “la importància de fer un Martorell més tecnològic, facilitant que sigui per l’ús de tothom”, i el fet que “som un exemple en participació de joves dins la candidatura, com a artífexs del desenvolupament social. Tenim energia i motivació per transformar i millorar Martorell”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.204  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell