Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El CF Martorell certifica l’ascens a Primera Catalana i es reivindica amb dos ascensos en dos cursos
Les nostres noticies

El CF Martorell certifica l’ascens a Primera Catalana i es reivindica amb dos ascensos en dos cursos

10/06/2019

Martorell tornarà a viure la Primera Catalana després de l’ascens del primer equip del CF Martorell, que s’ha endut l’eliminatòria davant el CE Bescanó aquesta tarda (1-1). Malgrat empatar a domicili, l’empat a zero del partit d’anada ha obert la porta al conjunt d’Albert Nualart de certificar l’ascens a Primera Catalana.

A Bescanó, i acompanyats per més d’un centenar d’aficionats arribats des de Martorell, els blanc-i-vermells no han trobat l’encert desitjat per desfer el 0-0. Albert Serrats, Enric Soriano i un Guille Gámez molt actiu han posat en problemes el porter local. Però sense efectivitat, el resultat no es movia, i tampoc per part local, i és que els gironins només han fet lluir-se a Toni Domínguez en una ocasió.

La segona meitat s’ha fet llarga, tots dos conjunts han mostrat una cara molt més atrevida, i les forces s’igualaven. Els locals, defensant-se d’un CF Martorell que no perdia pistonada, i uns blanc-i-vermells que havien de contenir els intents gironins. La pròrroga ha regalat 30 minuts més de futbol, que han resolt l’eliminatòria amb els nervis com a principals protagonistes.

La pròrroga sentencia

Enric Soriano i Xavi Marco han pogut avançar els martorellencs, però Abde ha estat el primer heroi de la tarda. Passaven deu minuts de la pròrroga i ha recollit una passada de Marc Colell que no ha desaprofitat per rematar de cap i pujar el primer gol al marcador. Al gol del martorellenc li han seguit la bogeria dels espectadors i una resposta del conjunt local. Roca ha igualat la diana blanc-i-vermella amb un gol que tot i que no esborrava les opcions d’ascens, les feia un pèl més difícils. I el segon heroi de la tarda ha aparegut: Toni Domínguez ha tret un peu magistral per evitar el 2-1 i ha tancat l’ascens a pany i forrellat.

Amb aquest empat, el primer equip de CF Martorell torna a Primera Catalana una dècada més tard. I ho ha fet acompanyat per la junta directiva i més de cent seguidors que l’han companyat a Bescanó. En la tornada a casa, han celebrat al CE Torrent de Llops la plaça a Primera acabada d’estrenar. El tècnic de Viladecavalls, Albert Nualart, celebra, d’aquesta manera, el segon ascens en la seva segona temporada al capdavant del conjunt martorellenc.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.2  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell