Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Aprovat el programa per a empreses i emprenedors ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’
Les nostres noticies

Aprovat el programa per a empreses i emprenedors ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

15/07/2019

El programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ 2019-2020 arriba a la 6a edició amb més recursos econòmics i humans, destinats a les empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord.

Els recursos són per oferir assessories especialitzades en els àmbits econòmic, fiscal i financer, i per programes de Mentoring i acompanyaments a empreses que tinguin com a màxim tres anys de creació. Igualment, aquesta edició organitzarà un Networking empresarial entre tots els emprenedors i empreses participants del Programa, a més d’usuaris dels centres locals de serveis a les empreses (CLSE) dels vuit ajuntaments del conveni.

Accions ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ 2019-2020

Totes les accions són gratuïtes i es pot accedir a elles fins al 31 de març de 2020 contactant amb el Departament de Promoció Econòmica de l’ajuntament
corresponent. La informació de contacte la teniu aquí: http://cort.as/-Knn3

‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ va començar a l’any 2014 amb l’idea de donar resposta conjunta a les empreses i emprenedors dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-. També participa en el Programa la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu.

‘Assessorament econòmic financer per a emprenedors’: És un assessorament exclusiu per a emprenedors que normalment ja tenen una idea de negoci, un pla de comunicació i màrqueting i una estratègia comercial, però l’apartat econòmic financer no tant.

‘Consultoria financera fiscal a empreses’: És un assessorament per a empreses pimes, siguin autònoms o societats, que ja estan en marxa, tenen un mercat consolidat en creixement i aposten per la innovació i diversificació, però necessiten revisar o replantejar la seva part fiscal i financera per poder entrar en més inversions o expansions comercials.

‘Assessorament a empreses de 0 a 3 anys’: És un assessorament per a empreses
pimes, siguin autònoms o societats, que ja han iniciat activitats, però tenen moltes dubtes en diferents aspectes del pla d’empresa, com l’estratègia comercial i de màrqueting, l’ús de les TICs, etc. i necessiten un acompanyament personalitzat d’un expert.

‘Mentoring empresarial’: És un programa anual amb un mentor voluntari, expert en
l’àmbit demanat, qui amb la seva experiència i visió ajuda a les empreses, siguin autònoms o societats, a fer canvis o implementar una solució o ampliar l’oferta de productes.

‘Altres assessoraments’: Aquí podem parlar de moltes solucions per emprenedors i
empreses com són la consultoria laboral, l’adequació de les empreses al Règim General de Protecció de Dades (RGPD), la protecció de marques i propietat intel·lectual, etc.

‘Networking empresarial’: És el punt final del Programa 2019-2020 i punt de trobada de tots els participants amb la finalitat de facilitar sinergies, compartir experiències i reforçar les idees i activitats que desenvolupen.

’10è Concurs Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord’: És la iniciativa estrella del
programa destinada a premiar i reconèixer l’esforç emprenedor i l’activitat empresarial al territori Baix Llobregat Nord. Aquest any s’incorpora el premi a la millor parada de mercat, ja que és un comerç significatiu que requereix un reconeixement independent del comerç tradicional.

L’esperit emprenedor dels estudiants de quart de l’ESO, batxillerat i cicles formatius també tenen el seu premi. Les Inscripcions són fins al 4 d’octubre, i el lliurament de premis el 21 de novembre al Centre
de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

Categories i premis

-MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL: Premi de 3.000 €, 2.000 € al guanyador i 500 € a cadascú dels dos finalistes. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

-MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR COMERÇ: Premi de 3.000 €, 2.000 € al guanyador i 500 € a cadascú dels 2 finalistes. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

-MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR SERVEIS: Premi de 3.000 €, 2.000 € al guanyador i 500 € a cadascú dels 2 finalistes. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

-MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL PROMOGUDA PER ATURATS DE LLARGA
DURADA: Premi de 3.000 €, 2.000 € al guanyador i 500 € a cadascú dels 2 finalistes. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

-MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI: Premi de 3.000 € (1.500 € per al centre d’ensenyament i 1.500 €, per al guanyador o grup de guanyadors) i publicació de les millors idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord).

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell