Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Nou número de ‘L’Agenda’, amb l’entitat de cooperació Ocularis com a protagonista
Les nostres noticies

Nou número de ‘L’Agenda’, amb l’entitat de cooperació Ocularis com a protagonista

08/10/2019

Ja està als carrers una nova edició de L’Agenda, la publicació mensual municipal on apareix la programació i tota la informació de les activitats culturals i d’oci de les associacions, per tal d’estar al dia de tota l’actualitat de Martorell. Aquest mes hi trobaran l’entrevista a Joan Prat, fundador d’Ocularis, i Laia Prat, responsable de l’entitat a la nostra població. L’entitat amb delegació a Martorell té com a objectiu la formació de professionals oftalmològics a Moçambic i el Senegal.

A l’entrevista expliquen la situació d’accés a la medicina ocular en aquests països, la feina feta i els reptes de futur de l’ONG. Laia Prat destaca que, tot i que el 90% de les persones amb discapacitats oculars curables es troben a països en vies de desenvolupament, “el dia a dia a aquests països no està facilitat per a gent amb ceguera” i que “hi ha tendència a discriminar a la població vulnerable”. Joan Prat també afirma que la formació dels professionals en aquests països és l’objectiu de l’ONG i que “intentem que aprenguin a treballar en el seu entorn, ja que tenen una formació, tecnologia i recursos inferiors”.

Tota la programació i informació de les activitats de Martorell a l’abast

L’Agenda és una publicació en paper que permet consultar la programació de tots els actes que organitzen les entitats i l’Ajuntament de Martorell durant el mes, amb l’objectiu que tothom pugui estar informat de l’actualitat del poble.

A l’octubre es destaca, entre d’altres, l’espectacle organitzat per La Xarxa que convidarà a Dàmaris Gelabert a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. A L’Agenda es troba la informació del lloc, data, preus, punts de venda i els organitzadors de totes les activitats, cursos i tallers, activitats destacades a la Biblioteca i exposicions que s’organitzen a Martorell.

Aquesta publicació es troba de manera gratuïta a més d’una seixantena de comerços i als diferents equipaments públics, i s’imprimeix en paper reciclat. A més, es pot consultar en línia al Canal de Notícies de Martorell.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell