Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Xavier Fonollosa agraeix als treballadors de Can Serra la revàlida de les tres Flors d’Honor
Les nostres noticies
Xavier Fonollosa visita Can Serra

Xavier Fonollosa agraeix als treballadors de Can Serra la revàlida de les tres Flors d’Honor

22/10/2019

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat de la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau, ha visitat aquest matí el Centre Ocupacional de Can Serra amb motiu de la revàlida de les tres Flors d’Honor en el certamen Viles Florides. El batlle ha volgut agrair als treballadors la tasca que desenvolupen per omplir places, carrers i parcs de flors, que ha fet Martorell mereixedora del guardó per cinquè any consecutiu.

Al Viver de Can Serra, una trentena d’usuaris amb discapacitat intel·lectual planta cada any prop de 100.000 plantes amb flor que, posteriorment, els Serveis Municipals distribueixen a la via pública. Els treballadors de Can Serra classifiquen les plantes per colors i espècies, omplen les torretes amb terra, hi posen la planta amb flor, la deixen créixer a l’hivernacle i tenen cura de regar-la fins que està a punt per sortir al carrer.

Fonollosa ha recordat que “portem uns anys renovant les tres Flors d’Honor, gràcies a la feina que fan els nois i noies del Servei de Teràpia Ocupacional de Can Serra, que cultiven totes les flors que veiem al poble. Cada any, quan ens donen el guardó, m’agrada venir aquí perquè ells en són els artífexs. Sempre diem que les flors que tenim a Martorell són flors amb ànima social. Els usuaris ho fan molt bé, amb molta il·lusió, i se senten partícips i orgullosos de com està el poble”.

Les Flors d’Honor 2019 del certamen Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), es van lliurar el 27 de setembre passat en una gala a Lloret de Mar. Aquests premis reconeixen els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

La principal novetat de la gala va ser el lliurament de la Flor d’Or, un premi de nova creació per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any, independentment del nombre de flors. En la seva primera edició, la Flor d’Or va recaure sobre la ciutat d’Olot.

Un total de 13 municipis van ser reconeguts amb quatre Flors d’Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara; 53 van obtenir les tres Flors d’Honor, entre ells Martorell; 57 es van quedar amb dues Flors d’Honor i 10 amb una. Sumen 135 els municipis que aquest 2019 van treballar dins del moviment promogut per la CHOC per fer créixer el verd a Catalunya.

 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 40.77.167.22  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell