Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Unes 3.000 varetes màgiques il·luminaran la Cavalcada de Reis de Martorell
Les nostres noticies
Varetes màgiques que es repartiran a la Cavalcada de Reis

Unes 3.000 varetes màgiques il·luminaran la Cavalcada de Reis de Martorell

14/01/2020

La propera Cavalcada de Reis de Martorell del diumenge 5 de gener de 2020 tindrà una llum especial. Els voluntaris del Patronat de la Cavalcada de Reis repartiran 3.000 varetes màgiques entre els nens i nenes que assisteixin a la cita. Les varetes contindran unes llums que s’encendran al pas de les carrosses que porten Ses Magestats els Reis d’Orient i tot el seu seguici.

L’Ajuntament de Martorell ha adquirit prop de 3.000 varetes màgiques de diferents colors fluorescents, amb l’eslògan ‘Martorell, el meu Nadal’ i que emetran llum un cop s’activin pitjant un botó. Es repartiran en tres punts diferents: al pont del Diable -just abans de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar-, la plaça de la Vila -on rebran a l’Ajuntament les claus de la ciutat, el pa i la sal símbol d’hospitalitat- i a l’alçada de la plaça del Vi i fins la rambla de Les Bòbiles, darrer tram de la Cavalcada d’enguany.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha fet arribar una carta a tots els nens i nenes de Martorell en la que els convida a assistir a la Cavalcada: “Compto amb vosaltres perquè ens ajudeu a il·luminar el recorregut dels Reis pel nostre poble. Hem de fer, entre tots, que es vegi per la tele que a Martorell ens estimem molt els Reis d’Orient”. Fonollosa recalca que pot ser molt espectacular “que hi hagi una gran il·luminació amb el repartiment de les varetes”.

L’edició de la Cavalcada de Reis d’enguany tindrà un sabor molt especial, ja que onze anys després tornarà a ser retransmesa per Televisió de Catalunya. Per l’alcalde, el treball conjunt entre el Patronat de la Cavalcada de Reis -entitat organitzadora de l’esdeveniment cada any- i l’Ajuntament “està sent molt positiu i amb l’objectiu que tot surti molt bé, des dels escenaris, les unitats mòbils o l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar pel pont del Diable i la part final a la rambla de Les Bòbiles”.

Fonollosa destaca que “és una sort tenir a Martorell una entitat tan fantàstica i que ho vetlla tot al detall com el Patronat de la Cavalcada de Reis. Els seus voluntaris ho preparen tot per a que quan arribin Ses Magestats, estigui perfecte”. La retransmissió de TV3 és, per l’alcalde, una gran oportunitat “de mostrar Martorell a Catalunya i que tothom pugui veure que tenim un poble fantàstic “.

El recorregut es modifica en el tram final

La Cavalcada començarà pels volts de les 18.15h a les immediacions del pont del Diable, just quan comença a fer-se fosc. El recorregut arrencarà d’aquest punt i continuarà en direcció al passeig del Quarter, la plaça de la Creu, els carrers de Pere Puig i d’Anselm Clavé fins la plaça de la Vila. Seguiran pel carrer de Francesc Santacana, la plaça del Portal d’Anoia i el carrer de Pau Claris fins l’avinguda dels Germans Martí i la plaça del Vi. Allà tindrà lloc la darrera part del recorregut, que és la que es modifica: enguany no es passarà per l’avinguda del Puig del Ravell, sinó que la comitiva pujarà directament per la rambla de Les Bòbiles fins a les trones habilitades per a que els nens i nenes lliurin les darreres cartes als Reis Mags de l’Orient. Com a novetats, el Patge Viu Viu disposarà d’una nova carrossa, i s’incorporarà un nou grup de ball: Les Nines Tam Tam.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.206  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell