Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Neix ‘Maxi Mec Mec’, plataforma familiar de recursos artístics i creatius
Les nostres noticies
Plataforma 'Maxi Mec Mec'

Neix ‘Maxi Mec Mec’, plataforma familiar de recursos artístics i creatius

06/04/2020

L’Aula de Teatre de Martorell s’ha adherit a la plataforma ‘Maxi Mec Mec’, un projecte online ideat per la coordinadora pedagògica de l’Aula, Alicia Zamora, junt amb Pere Cabaret, i canalitzat a través de l’entitat Espai Teatre. La plataforma és present a Facebook i Instagram i proposa recursos artístics i creatius per a infants i famílies. La finalitat és difondre i compartir activitats i experiències i aportar creixement personal i social.

Des del 15 de març és actiu el ‘Maxi Mec Mec’ i tant els seus impulsors com entitats, artistes i famílies ja hi comparteixen experiències, a Facebook i a Instagram. Són imatges i vídeos amb representacions teatrals; lectura de contes; compartició de cançons i jocs. També s’hi pengen tallers per aprendre a fer manualitats, a decorar la casa, a tocar instruments o a construir objectes i joguines, entre d’altres.

Alicia Zamora explica que “és un espai per compartir experiències i tot el que ens està passant, i per apropar a totes les famílies recursos creatius i artístics per estimular la imaginació dels més petits i fer que el confinament es visqui de manera més creativa”.

Per Zamora i Cabaret, el teatre i les arts escèniques tenen un gran poder transformador i generen nous escenaris “en moments en els que els infants es troben tancats a casa i no tenen tants recursos com els adults per distreure’s”. Amb l’objectiu de “buidar les angoixes i estimular l’imaginari, des del joc com a vehicle”, Zamora destaca que “proposem a les famílies des de ‘Maxi Mex Mec’ que comparteixin activitats creatives, que facin les nostres propostes i que les pengin al bloc”.

Zamora és la ideòloga del projecte junt amb Pere Cabaret, qui va ser el seu professor i amb qui després ha compartit molts projectes professionals. Ells dos han impulsat la proposta des de l’Espai Teatre, una entitat que apropa el teatre a tothom com a eina d’educació emocional pel desenvolupament personal i social. Però obren la participació a artistes amb aquesta sensibilitat –ja coneguts com a Artistes Maxi-.

Per altra banda, és a punt d’aparèixer un bloc per guiar i orientar mares i pares sobre què és i qui composa la plataforma, i els objectius i continguts de les seves activitats.

La coordinadora pedagògica de l’Aula de Teatre convida “a totes les famílies de Martorell i als nostres alumnes a participar-hi”, i proposa compartir-ho en xarxa amb l’identificador “alumnes @auladeteatredemartorell”.
 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.211  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell