Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Dos grans murals donen la benvinguda a l’entrada de la FHSJDM amb missatges de suport i solidaritat
Les nostres noticies
Dos grans murals donen la benvinguda a l’entrada de la FHSJDM amb missatges de suport i solidaritat

Dos grans murals donen la benvinguda a l’entrada de la FHSJDM amb missatges de suport i solidaritat

16/06/2020

Durant la pandèmia del coronavirus, centenars de persones, grans i petits, de l’àrea d’influència de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), han enviat missatges d’ànim als pacients de COVID-19 i al personal sanitari del centre hospitalari. S’han rebut cartes, dibuixos, frases i fotografies que transmeten solidaritat amb tots aquells que han estat lluitant i segueixen lluitant contra la malaltia.

Aquests missatges visuals i escrits han estat traslladats a les persones ingressades pel coronavirus i ha fet que se sentin més acompanyades. Per tal que arribessin també a professionals i familiars, alguns d’ells s’han anat recopilant i ara formen un gran mosaic a l’entrada de la FHSJDM.

Myriam Acedo, directora de Persones de la FHSJDM, explica que “quan vam començar a rebre tots aquests missatges vam decidir fer uns plafons a l’entrada de l’Hospital perquè tothom els pogués veure i, d’alguna manera, l’ànim que es volia transmetre amb els mateixos arribés a tothom. Ens ha donat molta força durant aquests mesos rebre tots aquests missatges de confiança i de suport a la nostra feina, i han estat molt ben rebuts per part dels professionals”.

A la part dreta de l’entrada destaquen les targetes que els interns del Centre Penitenciari Brians 2 han enviat, solidaritzant-se també amb aquest causa, comenta Acedo. En total s’han rebut prop de 500 missatges.

Des de la FHSJDM se senten orgullosos de la ciutadania i asseguren que gestos com aquests els ajuden a seguir endavant. La directora de Persones apunta que “hi ha molts missatges que no s’han pogut penjar per manca d’espai, però els tenim tots guardats i sempre formaran part de la nostra història i del moment viscut”.

En moment complicats, “la gent aconsegueix amb aquests gests que tinguis ganes continuar endavant i de caminar dia a dia. Esperem que això no torni a passar, però el suport de la població continuï, ja que el valorem i per a nosaltres és imprescindible”, afirma Acedo.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 149.202.65.189  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell