Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Les associacions comercials de Martorell impulsen una campanya conjunta per afavorir les compres de proximitat
Les nostres noticies
Les associacions comercials de Martorell impulsen una campanya conjunta per afavorir les compres de proximitat

Les associacions comercials de Martorell impulsen una campanya conjunta per afavorir les compres de proximitat

23/06/2020

Quatre entitats comercials de Martorell han engegat la campanya ‘Jo compro a Martorell, el comerç fa poble’. La iniciativa sorgeix del treball conjunt de les associacions Nou Martorell, Fem Vila, Comerç Amic i el Mercat Municipal de Les Bòbiles, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament.

Les quatre entitats han escollit una imatge i un lema que transmet la importància de fer costat al teixit comercial local i la implicació d’aquest amb la vida del poble. De moment, han elaborat el cartell, que es difondrà a les xarxes socials, a la via pública i al bus urbà, abans d’engegar noves accions. L’objectiu és promocionar el comerç de proximitat en un moment com el present, animar als clients a comprar en aquests establiments i agrair-los la confiança.

“Un carrer amb el comerç tancat és un carrer sense vida”, argumenta el president de l’Associació de Comerciants Fem Vila, Óscar Monge. L’entitat que presideix dona suport a la campanya “per a que la gent no s’oblidi del petit comerç. Està bé anar les grans superfícies i comprar per Internet, però cal tenir viu un carrer, poble o ciutat” a través del seu comerç.

En la mateixa línia s’expressa el vicepresident de l’associació Nou Martorell, Toni Cruz, per a qui “un poble sense comerç és un poble mort. Aquesta campanya conjunta ha de servir per a que la gent vegi que el comerç local és aquí i fer-li costat, i per conscienciar-la que no marxi a fora, sinó que compri a Martorell”.

Es tracta de donar una oportunitat als comerços locals després que, molts d’ells, durant la greu crisi sanitària, hagin servit la ciutadania des de la primera línia: “Hem intentat per tots els mitjans fer allò que estava a la nostra mà, invertir esforç i totes les hores del món i arribar a casa de tothom via telèfon, WhatsApp o pel marketplace APROP Martorell. Així es fa poble, mirant per qui ho necessita”, reivindica l’Eva Gallego, presidenta del Mercat Municipal Les Bòbiles. El mercat martorellenc se suma a la campanya “per ajudar també els negocis que no han pogut fer calaix en tot aquest temps”.

Rosa Cadenas: “El comerç local no ha deixat de treballar durant aquesta crisi”

L’Ajuntament de Martorell dona suport a la campanya i ha editat un vídeo de sensibilització que s’està promocionant a les xarxes socials, en el que es mostren les mesures de seguretat i d’higiene que han de prendre clients i establiments en l’actual context de desconfinament.

Per la regidora de Comerç, Rosa Cadenas, la campanya demostra que “hi ha un associacionisme fort en relació al comerç, i que poc a poc anirem recuperant i fins i tot millorant, perquè al final, de tot se n’aprèn”. Cadenas ressalta que “el comerç de proximitat ha fet molt bona feina, no ha deixat de treballar i de pensar iniciatives durant aquesta crisi”.

Durant els propers dies, les associacions comercials de Martorell aniran publicitant promocions i activitats a l’abast dels clients “per recuperar la capacitat d’abans i fer que el comerç local agafi l’empenta que ha de tenir”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.8  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell