Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Es cancel·la la Festa del Roser i es prorroga la suspensió d’actes a la via pública
Les nostres noticies
Festa del Roser. Cercavila del Most (Fotografia: Grisphoto)

Es cancel·la la Festa del Roser i es prorroga la suspensió d’actes a la via pública

23/09/2020

Davant la situació que s’està vivint a tot Catalunya i seguint les recomanacions de la Generalitat, l’Ajuntament de Martorell decreta la cancel·lació de la Festa del Roser d’enguany i prorroga la suspensió d’actes a la via pública fins al 30 de setembre, amb algunes excepcions. Les autoritats desaconsellen la celebració d’activitats concorregudes i recomanen ser prudents per evitar contagis i brots de coronavirus.

La crisi sanitària va fer necessari suspendre la Fira de Primavera i la Diada de Sant Jordi a l’abril, el Festival PAS i l’acte ‘In memoriam’ d’homenatge a les víctimes de la pandèmia al juliol, la Festa Major a l’agost, la majoria d’actes commemoratius de l’11 de setembre i el calendari de festes als barris. La persistència del virus ha obligat l’Ajuntament de Martorell a anul?lar la celebració de la Festa del Roser, prevista per al proper mes d’octubre, així com a tornar a prorrogar la prohibició d’actes als espais públics.

L’alcalde Xavier Fonollosa assegura que “hem anat programant totes les festes, com qualsevol any normal, però quan falten pocs dies per a que arribi hem de veure en quina situació de la pandèmia estem. Amb un risc alt i amb les restriccions de la Generalitat, no podem aventurar-nos”. “En el moment en què el risc de contagi a Martorell sigui baix, podrem començar a fer activitats amb certa normalitat, mentre sigui alt no podrem fer les coses a les quals estàvem habituats”.

Aquestes mesures se sumen a la pròrroga per part de la Generalitat de restringir, al menys 15 dies més, les reunions socials de més de 10 persones, tant en l’àmbit públic com privat, i la limitació dels desplaçaments als estrictament necessaris, a causa de l’increment en el nombre de contagis per COVID-19 arreu de Catalunya.

La limitació de les trobades no inclou les activitats laborals, els mitjans de transport públic, les activitats de culte o els actes religiosos, com els casaments, els serveis religiosos, les celebracions i cerimònies fúnebres. També queden excloses les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals o els cinemes i exposicions. La resolució també contempla la pròrroga de la prohibició de consumir begudes alcohòliques a la via pública i la resta d’espais oberts al públic.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 23.22.35.162  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell