Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Israel Núñez roda a La Vuelta dins del repte solidari La Vuelta de Eva
Les nostres noticies
Israel Núñez

Israel Núñez roda a La Vuelta dins del repte solidari La Vuelta de Eva

27/10/2020

El ciclista martorellenc Israel Núñez ha pres part a La Vuelta, la prova ciclista estatal per excel·lència, en la tercera etapa que va recórrer 166 quilòmetres des de Lodosa (Pamplona) fins a Laguna Negra-Vinuesa (Sòria). El corredor martorellenc va sortir abans del grup de ciclistes professionals que corren a La Vuelta i ho va fer per sumar-se a l’associació ASDENT i el repte que ha impulsat, La Vuelta de Eva.

ASDENT és una associació sense ànim de lucre que lluita per recaptar fons que serveixin per a la investigació en la malaltia de Dent, una malaltia minoritària que afecta Nacho, el fill d’Eva, la protagonista del repte en què ha participat Israel Núñez a Pamplona i Sòria. Dins La Vuelta de Eva hi han pres part figures de l’esport d’elit com Martín Fizz, Roberto Heras o Perico Delgado, rodant en les etapes de la prova ciclista estatal reina. Núñez ha participat en la tercera etapa, sumant-se, de nou, a una nova iniciativa de l’associació, amb la qual col·labora des de l’inici.

Ell mateix explica que no va dubtar a fer l’etapa de La Vuelta, seguint el mateix recorregut i sumant quilòmetres a un repte majúscul. Els fundadors d’ASDENT necessiten recursos per dotar els especialistes de l’Institut d’Investigació de l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital La Candelaria (Tenerife) i La Vuelta de Eva és una de les iniciatives que han engegat per aconseguir-ho.

Núñez ha admès que va sentir els ànims dels pocs espectadors presents i confessa que va ser una prova molt dura: “vaig acompanyar l’Eva en els últims metres i va ser molt emotiu fer-ho plegats”.

La Vuelta de Eva recorre els quilòmetres de La Vuelta de manera paral·lela, i per al ciclista martorellenc va suposar recordar l’època en què va dedicar-se al ciclisme de manera professional, alhora que col·laborava amb ASDENT.

La Vuelta finalitzarà el proper 8 de novembre després de passar per l’Aragó, el País Basc, La Rioja, Castella i Lleó, Cantàbria, Galícia i Madrid. ASDENT serà en totes les etapes per acumular quilòmetres a la investigació d’una malaltia mintoritària.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.12  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell