Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El comerç de Martorell, obert i a un pas de casa
Les nostres noticies
El comerç de Martorell, obert i a un pas de casa

El comerç de Martorell, obert i a un pas de casa

13/11/2020

Amb el lema ‘Martorell obert per a tu’, l’Ajuntament recorda que s’ha de sortir el menys possible de casa aquest cap de setmana de confinament perimetral però, si hem d’anar a comprar, recomana triar el comerç local i de proximitat. El mercat no sedentari de Buenos Aires tornarà a estar en marxa aquest dissabte. La setmana passada es van incrementar les mesures de seguretat amb una bona acceptació dels clients i paradistes.

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, recomana sortir només per a qüestions indispensables, com ara la feina o anar a comprar, tal com marquen les autoritats sanitàries. “Si heu de sortir, feu-ho al comerç de proximitat. En moments difícils, els botiguers han estat al costat de la població. Ara ho estan passant malament i els hem d’ajudar”, insisteix.

Tot i les restriccions actuals, i a excepció feta de bars, restaurants i centres d’estètica, Cadenas recorda que “tots els comerços continuen oberts, adaptats a les mesures de seguretat i d’higiene, respectant el 30% de l’aforament, obligant a l’ús de les mascaretes, a la distància mínima interpersonal i a l’ús del gel hidroalcohòlic”.

Compres segures al mercat ambulant de Buenos Aires

Un comerç local que també inclou les parades del Mercat Municipal Les Bòbiles i dels mercats no sedentaris de La Vila -els dimecres- i de Buenos Aires -els dissabtes-. Referit a aquest últim, Cadenas valora positivament les mesures de reforç implementades el dissabte passat, consistents en sectoritzar amb tanques el mercat de fruita, fer controls d’accés i reforçar el control policial per complir amb les recomanacions d’higiene i distància. Tot plegat va permetre la celebració “d’un mercat més endreçat i segur, en el que els clients podien anar a comprar amb més tranquil·litat”.

L’experiència d’aquest primer cap de setmana permetrà, per a la regidora, “que el proper dissabte senyalitzem millor l’espai i fem possible que la gent hi vagi de manera més graonada, quan hi hagi lloc, sense aglomeracions i amb calma”.

Les mesures pretenen afavorir els comerciants i, alhora, disminuir els contagis de la COVID-19, un aspecte que “amb l’ajuda de tothom i la bona voluntat, sembla que estem començant a aconseguir”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.51.166  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell