Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Neix martorelldigital.cat, notícies, ràdio i televisió per seguir connectats a l’actualitat local
Les nostres noticies

Neix martorelldigital.cat, notícies, ràdio i televisió per seguir connectats a l’actualitat local

05/01/2021

L’Ajuntament de Martorell ha renovat aquest desembre el seu Canal de Notícies, ara anomenat martorelldigital.cat, per tal d’adaptar-lo als nous formats comunicatius. La plataforma incorpora notícies, ràdio i televisió, i es consolida com a referent de l’actualitat a casa nostra.

Les circumstàncies de la pandèmia han fet emergir la necessitat d’adaptar els continguts informatius a suports audiovisuals, per tal de seguir apropant l’actualitat local a tots els veïns i veïnes. Com a principal novetat, el web martorelldigital.cat incorpora un nou apartat de televisió en línia on es retransmeten en directe aquells esdeveniment culturals i socials que no es poden fer de manera presencial, així com els Plens Municipals o les entrevistes amb l’alcalde Xavier Fonollosa. També disposa d’un apartat ‘A la carta’ on recuperar les emissions o gaudir de reportatges, visites guiades a equipaments municipals o exposicions.

Un dels esdeveniments que, degut a la situació sanitària, es podrà seguir a través del portal serà la rebuda de Ses Majestat els Reis d’Orient. El 5 de gener, des de les 18.00h, s’emetran diferents vídeos sobre la història de les cavalcades a Martorell i, a partir de les 19.30h, es farà en directe un programa especial amb el lliurament del pa i la sal, i entrevistes als Tres Reis, al Patge Viu-Viu, la Fada Estel, els membres del Patronat de la Cavalcada i altres protagonistes de la jornada.

El portal també ha renovat la seva imatge amb una nova capçalera, una disposició dels menús, pastilles i baners més intuïtiva i endreçada, i un cos de lletra més amable per a la lectura. Segueix el codi del llenguatge responsive, de manera que el disseny s’adapta de forma automàtica a la pantalla del dispositiu des del qual s’hi accedeix: ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

Martorelldigital.cat manté l’espai d’Actualitat amb notícies de Cultura i Oci, Economia, Entitats, Esports, Municipal i Societat, galeries fotogràfiques, vídeos de Youtube i servei de podcast amb els programes de Ràdio Martorell 91.2 FM. L’emissora municipal disposa d’una pestanya pròpia amb la graella, la història del mitjà, els premis i reconeixements, i els seus programes de producció pròpia.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell