Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Alumnes d’El Pontarró presenten la seva cooperativa a l’alcalde
Les nostres noticies
Alumnes d’El Pontarró presenten la seva cooperativa a l’alcalde

Alumnes d’El Pontarró presenten la seva cooperativa a l’alcalde

07/04/2021

Els vuit alumnes de l’Escola El Pontarró, participants en el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’, han presentat aquest matí la seva cooperativa ‘Màgica’ a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i a les regidores dels departaments de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, d’Ensenyament, Soledad Rosende, i de Joventut, Raquel Sans. La cooperativa es va constituir el mes de desembre passat sol·licitant el seu NIF al Centre de Promoció Econòmica.

En aquesta sessió telemàtica els cooperativistes han explicat com han creat la seva cooperativa i el treball fet durant aquests mesos. Els representants d’aquesta cooperativa escolar han escollit als representants legals en votació pels mateixos companys, han seleccionat el nom, han creat els estatuts, han registrat la seva cooperativa, han dissenyat del seu logotip… i ara estan treballant en la producció dels productes que més tard posaran a la venda el dia del mercat.

La cooperativa ‘Màgica’ també està cercant una entitat social, fundació o ONG a la qual donaran una part dels beneficis que obtindran el dia de la venda al mercat dels seus productes, cosa que afegeix al projecte la presa de consciència i la responsabilitat social de l’empresa.

Finalment, els cooperativistes han informat a l’alcalde i a la resta de membres de la corporació municipal, que en aquesta ocasió posaran a la venda els seus productes el dia de Sant Jordi, 23 d’abril de 2021, al vestíbul de l’escola.

‘Cultura Emprenedora a l’Escola’

L’Ajuntament de Martorell participa novament al programa ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), enguany amb dues escoles del municipi; l’escola José Echegaray i El Pontarró, en una edició preferentment en línia adaptada a la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19.

El programa, iniciat a Martorell des del curs 2013-2014, fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques al cicle superior d’educació primària. El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola és un recurs impulsat per la Diputació de Barcelona, des d’Educació i Promoció Econòmica i Ocupació, amb l’objectiu de fomentar els valors de l’emprenedoria en els alumnes de cicle superior de primària. Aquest projecte, que vincula els centres educatius i els ens locals, es fonamenta en dos pilars bàsics: l’estratègia local i el projecte educatiu a l’aula. El primer assegura la integració del projecte en les polítiques municipals i el segon permet, a través de l’adquisició de competències bàsiques, fomentar la cultura emprenedora entre els alumnes, mitjançant la creació d’una cooperativa escolar.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.56.164  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell