Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> La Mercè adapta la Setmana de la Ciència i les Lletres, i la recupera dos anys després
Les nostres noticies
Setmana Ciència i Lletres

La Mercè adapta la Setmana de la Ciència i les Lletres, i la recupera dos anys després

07/04/2021

L’Escola La Mercè ha celebrat aquesta setmana la 19a edició de La Setmana de la Ciència i les Lletres, una iniciativa dedicada als alumnes del primer curs de Batxillerat i en què aprofundeixen sobre les possibles sortides quan finalitzin els seus estudis a l’escola. El curs passat, la pandèmia va privar l’escola de comptar amb aquesta setmana i enguany l’ha recuperada centrant-la en els alumnes del centre.

Per una banda, la setmana ha comptat amb convidats que han fet xerrades al centre per als alumnes de la modalitat humanístic-social. En total, n’han estat tres, a càrrec de Quim Casas, Miguel Ángel Martín Barreira i Ramon Medina, i que han tractat sobre les habilitats comunicatives, l’actitud en el futur professional i tècniques de coaching, respectivament. A més, la banda System Beat els ha guiat a l’hora de compondre una cançó. Paral·lelament, els alumnes han rodat un curtmetratge sobre la influència de les xarxes socials en la salut mental dels consumidors.

De l’altra, els alumnes del Batxillerat científic han gaudit de xerrades que han rebut per part de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i han centrat la seva setmana en les pràctiques al laboratori sobre física, química, dibuix tènic, biologia i tecnologia.

La cap d’estudis del centre, Zaira Álvarez, exposa que la intenció de la setmana és que els estudiants explorin les opcions que tinguin quan finalitzin els dos anys de Batxillerat, i tot a través d’experiències reals.

Després d’haver testat el nou format de setmana, Álvarez explica que ha transcorregut de la millor manera possible i que l’acaben molt satisfets. “La valoració és molt positiva, els alumnes s’hi han implicat moltíssim, i ells han valorat molt positivament la setmana, tot i que no ha tingut una dinàmica habitual”, ha reblat.

En edicions anteriors, La Setmana de la Ciència i les Lletres s’obria a Martorell, però a causa de les restriccions només s’ha reservat als escolars de Primera de Batxillerat de l’Escola La Mercè i segons els grups bombolla que ja tenen establerts.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.39.219  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell