Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Fonollosa demana reobrir l’oci nocturn per poder activar l’oferta jove a Ca n’Oliveres
Les nostres noticies
Ca n’Oliveres

Fonollosa demana reobrir l’oci nocturn per poder activar l’oferta jove a Ca n’Oliveres

08/06/2021

 L’alcalde Xavier Fonollosa ha demanat al Govern de la Generalitat que revisi les mesures del Procicat i permeti reobrir l’oci nocturn de forma segura i amb criteris sanitaris. L’objectiu és evitar els “botellons” i les aglomeracions de joves, al Parc de Can Cases o a d’altres espais públics del poble. L’equip de govern espera el vistiplau del Procicat per tornar a activar l’oferta municipal d’oci nocturn a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

El batlle ha expressat que “l’error de la Generalitat ha estat eliminar el confinament nocturn, però no haver ofert en paral·lel una mesura complementària d’obertura d’establiments d’oci. Si haguessin carpes i discoteques obertes, o ens permetessin fer activitats musicals a l’aire lliure des de les institucions, els joves tindrien un lloc on trobar-se”.

“Tenim una programació estable a Ca n’Oliveres, que esperem el Procicat ens deixi obrir aviat, amb actuacions musicals que agraden al jovent, tant a l’interior com a l’exterior. Ca n’Oliveres està en un polígon, no es molesta als veïns i els joves es queden a Martorell el cap de setmana. Crec que és un gran error no reobrir l’oci nocturn perquè els nois i noies s’ajunten a d’altres punts, sense mascareta, sense control de temperatura o gel a les mans”, ha incidit.

Tancament Parc de Can Cases

Per altra banda, aquest cap de setmana l’Ajuntament tancarà l’accés al Parc Forestal de Can Cases, a partir de les 22.00h, per evitar adldarulls. Es reforçarà la vigilància amb un dispositiu especial de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, i es faran controls d’alcoholèmia i drogues.
“És una decisió que no m’agrada. Sempre he estat al costat de la gent jove i els he donat oportunitats. Els joves no són ni vàndals ni incívics, l’únic que volen és trobar-se el cap de setmana amb els seus amics perquè tenen dret a divertir-se. Però alguns grups minoritaris han actuat de manera incívica, provocant aldarulls, baralles i actes vandàlics, i això s’està fent gran”. “Aquest cap de setmana tenim un operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Local pel Parc de Can Cases i per tot Martorell per intentar preservar el descans dels veïns”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.210  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell