Candidatura d'Unitat Popular de Martorell

Pàgina principal >> Les Noticies >> L'Esquerra Independentista (EI) de Martorell organitza actes en motiu del Dia de la dona treballadora
Les nostres noticies
CUP Martorell - Dia de la Dona Treballadora

L'Esquerra Independentista (EI) de Martorell organitza actes en motiu del Dia de la dona treballadora

02/03/2014

L'Esquerra Independentista (EI) de Martorell organitza actes en motiu del Dia de la dona treballadora

Des de les assemblees de la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell i del Centre Social La Vila, al voltant del dia 8 de març, es duran a terme una xerrada sobre la reforma de la llei de l'avortament i un taller sobre micromasclismes.

La primera cita és el proper dijous, 6 de març, en què tindrà lloc a les 19 h al Complex Educatiu Torrent de Llops (C/ Josep Tarradellas, 11) una xerrada sobre la reforma de la llei de l'avortament. L'acte constarà de dues parts; una primera a càrrec de la militant de l'EI de Martorell Anna Dolors Rodríguez, en què es farà, des d'una perspectiva teòrica, un anàlisi de les diferències entre les diferents lleis i reformes en aquesta matèria al llarg de la història. Seguidament, Betlem C. Bel, membre de Ca la Dona, un espai de dones i per a dones -com així s'anomenen- existent des de 1988, i de la campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït, farà la seva intervenció per tal de donar a conèixer quines són les xarxes feministes de suport a les dones davant les lleis que intenten regular-ne les drets sexuals i reproductius. També es podran conèixer més de prop les accions de resposta a aquesta reforma de llei que s'estan duent a terme des de la campanya de la qual participa la ponent, com a exemple d'autoorganització a l'hora d'oferir resposta als constants atacs als seus drets.

El segon dels actes organitzats en motiu de la diada del 8 de març tindrà lloc el dissabte 15 a les 18.30 h a l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Carreras (Passeig de Catalunya, s/n). Serà un taller sobre Micromasclismes a càrrec de la martorellenca Anna Regué, actualment resident a l'Eixample, des d'on participa d'un grup de dones. L'activitat començarà amb el passi del documental "I tu com ho veus?", coelaborat juntament amb tres dones més a través d'un curs del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona. Amb la visualització del documental, i posteriors taller i debat entorn el seu contingut, s'intentarà fer veure a les assistents que aquests petits detalls quotidians que hom anomena micromasclismes són realment un fet del qual poques relacions personals i socials n'estan exemptes, malgrat que en la majoria dels casos ni els detectem ja que, com bé afirma una de les seves autores, Els micromasclismes són tan subtils que costa molt mostrar-los.

A la vegada, convidem tothom a assistir als diferents actes organitzats a nivell local i nacional que en motiu d'aquesta Diada tenen lloc a diferents pobles i ciutats, d'on en destaquem la manifestació convocada el mateix 8 de març a les 18.30 h a Pl. Universitat de Barcelona, sota el lema Dones lliures, feministes i desobedients per canviar-ho tot!

Xerrada-Debat: "Reforma de la Llei de l'avortament"
Dijous 6 de març
19.00 h
Complex Educatiu Torrent de Llops

+ info

 

 

 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.11  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell