> La CUP de Martorell va començar a caminar l'any 2004, i des de llavors actua com a entitat d'opinió i acció política, amb l'opció de presentar-se a les eleccions municipals. La situació política de Martorell i la voluntat de contribuïr en la transformació social des dels Països Catalans, aplegaren un seguit de veins i veïnes a engegar aquest projecte polític i social, que es proposa aconseguir un Martorell més igualitari, just i democràtic, i ajustat a les necessitats de la gent que hi viu.
La voluntat de fer política des d'un altre punt de vista i les moltes mancances de la classe política martorellenca van portar a la creació de la CUP, que planteja un canvi en el sistema polític i fa propostes en positiu des dels principis esmentats i el sentit comú. Valora que el sistema representatiu actual presenta moltes mancances, entre les quals que és escassament democràtic i que no defensa els interessos del poble, i aposta per una democràcia participativa real, on el poder de decisió sigui de la gent. Considera que els polítics de Martorell no tenen un model de poble convincent, o simplement no en tenen.
La CUP de Martorell és una entitat implicada en el teixit associatiu del municipi i de la comarca, i el seu funcionament és assambleari, democràtic. És oberta a la col·laboració de tots aquells martorellencs que ho desitgin i es prioritza també el treball amb les entitats. La CUP també és solidària amb les persones i els pobles que pateixen injustícies actualment.
Amb la CUP, amb el poble.
Entre tots i totes farem un Martorell millor!
 

> El Centre Social La Vila (C/Llosellas num. 12 A-1) és un espai de relació i de lluita, que porta gairebé 5 anys en actiu a Martorell. És la seu de l'entitat que porta el mateix nom, que treballa per aconseguir uns objectius basats en la transformació social: solidaritat, autogestió, poder pel poble, independentisme, socialisme...

Les activitats que s'hi realitzen són diverses: taules rodones, conferències, concerts musicals o sopars populars; tot això amb la voluntat d'incidir en el nostre poble per millorar-lo i fer-lo més humà, contrubuïnt a donar a conèixer les diferents experiències dels moviments socials d'arreu dels Països Catalans i del Món, així com les múltiples situacions d'injustícia que els treballadors i les minories pateixen en l'actualitat.

Sóm una entitat cultural i juvenil, activa en el foment, la difusió i la creació de cultura popular, i implicada sobretot en aquells temes que afecten als i a les joves. Funcionem assambleàriament i mai no hem demanat una subvenció per a realitzar les nostres activitats, potenciant l'autogestió com a forma de finançament, de gestió i de creació, que ens permet mantenir la nostra autonomia en els plantejaments i les activitats que realitzem.

Alhora el Centre Social serveix com a lloc de reunió d'altres entitats i col·lectius martorellencs o de la comarca, i és obert a totes aquelles persones que des de les associacions vulguin contribuir a fer un Martorell més viu, més alegre, més combatiu i més participatiu.


Dos espais, dos àmbits, des d'on treballar a Martorell per millorar les coses.

Enforteix els moviments socials,

suma-t'hi, ja saps on som!

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell