El carnaval d'Esteve

 [Veure 27 comentaris]
04/02/2008
L’Alcalde Esteve insulta públicament els regidors socialistes en el debat dels pressupostos i crida a l’autoritat per fer fora al regidor que demanava que no se l’insultés.
 
Salvador Esteve de CIU no passarà a la història per la confecció d’un bon pressupost per Martorell en el seu primer any de legislatura, sinó per les seves formes i prepotència. En el darrer plenari va insultar reiteradament al Sr. Adrià Arqué del PSC, en dir que ell i l’Alcaldessa sortint només s’havien dedicat a “putinejar” el projecte de la residència de la gent gran de Martorell.
 
El socialista Adrià Arqué va demanar respecte i que no se l’insultés més, però l’únic que va aconseguir és que l’Alcalde, amb una actitud prepotent i autoritària, pròpia de temps passats, el fes callar i fins i tot el volgués fer fora del plenari per la força, cridant a l’ “autoritat”.
 
Si amb això no hi havia prou, va tornar a insultar a tots els membres del PSC que demanaven respecte, cridant-los “impresentables”.
 
El Sr. Esteve de CIU manava callar, presumint que “ell era qui representava el poble de Martorell” i va dir que el PSC “estava on es mereixia.”
 
Des de la web del PSC informem d’aquests fets, properament la Comissió Executiva farà una declaració política.
Educació per a la ciutadania pel Sr. Esteve
 
  1. Guanyar les eleccions no dóna dret a trepitjar a tothom
  2. Treure 4.908 vots d’un cens de 18.109 no donen dret a ser l’amo i senyor d’aquest municipi, ni a insultar els socialistes de Martorell, ni a voler utilitzar a la policia per fer-los fora de l’òrgan on la societat democràtica està representada
  3. El que si mereixen els milers de votants del PSC de Martorell i els seus representants és respecte, en primer lloc per part de qui més responsabilitat hauria de tenir
  4. Sr. Esteve, són altres temps. Ja veurà, pregunti als seus companys de CiU més joves, que li explicaran. Ja no s’imparteix a les escoles la “Formación del Espíritu Nacional”, sinó Educació per a la ciutadania
Diccionari català-valencià-balear
 
PUTINEJAR v.:
V. potinejar.
 
POTINEJAR v. intr. o tr.
Manejar barroerament; embrutar, fer potineries.    Fon.: putinə
ʒá (or.).
 
POTINERIA f.
Qualitat de potiner; acció pròpia de potiners; cosa bruta, fastigosa; cast. porquería, cochinada.