PSC: avui dimecres a les 19 h. cita al Centre Cultural!

 [Veure 6 comentaris]
05/03/2008

Us recordem la convo...i us donem l info sobre l'acte de diumenge passat a Buenos Aires.

 
L’acte del passat diumenge dia 2 a la Plaça Pompeu Fabra de Buenos Aires va comptar amb una gran participació i un gran ambient, en un temps primaveral.
 
En los parlamentos, el compañero Javi González rebatió uno por uno todos los presuntos “argumentos” del PP: pese a la desaceleración actual, “ahora hay menos paro e inflación que con el PP y mucho más empleo y crecimiento económico”.
 
El PSOE tiene mejor equipo que el PP, como demuestra “el baño que han dado en los debates Zapatero a Rajoy y Solbes a Pizarro”.
 
En cuanto a inmigración, “el discurso del PP es xenófobo y peligroso. El partido socialista seguirá luchando contra la inmigración ilegal y las mafias y seguirá desarrollando políticas de acogida, integración y de cooperación internacional para ayudar al inmigrante en su país de origen.”
 
Mención también hubo al medio ambiente: “Rajoy, y sus hilillos de plastilina cuando el Prestige, o lo mucho que le preocupa a él y a su primo el cambio climático, los millones de árboles que quiere plantar cada día…”.
 
Finalizó pidiendo “a todos los vecinos y vecinas de Martorell que den su apoyo a Zapatero y a Carme Chacón, porque queremos seguir con un gobierno progresista y que siga desarrollando políticas sociales y de igualdad”.
 
Adrià Arqué, el nostre regidor i primer secretari, va començar dient que “només la victòria del projecte socialista, el projecte de José Luis Rodríguez Zapatero pot portar a Espanya i a Catalunya més progrés, més benestar i més justícia social”.
 
Va recordar totes les fites assolides als últims 4 anys (veieu aquí) i va enumerar totes les coses que volem fer (veieu aquí).
 
Per Catalunya, la millor garantia de futur passa per el ple desenvolupament de l’Estatut, aprovat pels catalans i catalanes, un Estatut al que el PP va presentar un recurs de inconstitucionalitat, a més ha estat el responsable de la més gran campanya de difamació i mentides sobre la realitat social, cultural i lingüística de Catalunya.
 
Va finalitzar amb una emotiva crida. “Companys, companyes, amics socialistes, crec que no m’equivoco en dir que molts i moltes martorellencs tenen el cor socialista, us esperem el dia 9 de març, perquè guanyi Carme Chacón, perquè guanyi Zapatero”.
martorell.socialistes.cat