El PSOE escombra

 [Veure 14 comentaris]
18/03/2008
Notícia de l’Informador(¿), al que informem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem vist des del PSC Martorell, amb alegria i no sense certa sorpresa, que aquest setmanari local ens va dedicar la seva darrera portada.
 
De totes formes, informem a aquesta publicació de dues petites errades:
 
  1. A Martorell no es presentava el PSOE a les eleccions, sinó el PSC. A aquesta errada no li donem la més petita importància, perquè amb el PSOE tenim una relació estreta i fraternal, a més d’òrgans decisoris i representatius comuns.
 
Naturalment, en aquestes eleccions hem recolzat totalment i hem fet una gran i esforçada campanya per tal que José Luis Rodríguez Zapatero esdevingui president del govern, que es el que molt probablement passarà, per alegria nostra i pel bé de Catalunya.
 
  1. No es veritat, tal com diu a la portada el setmanari, que “el PSC de Martorell” va “obtenir menys vots que en els comicis de l’any 2004. El PSC Martorell ha tret al 2008 6.454 vots, per 6.222 al 2004. O sigui, 232 vots més.
 
Repetim que són errades sense importància, i mai se’ns acudiria atribuir-les al fet d’haver de fer notícies a contracor, ni al nerviosisme de Can Convergència pels extraordinaris resultats del PSC Martorell, ni molt menys a la incompetència professional periodística.
 
Simplement, són coses que es passen. Salut!