El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) és l’organització que aplega les persones progressistes de Martorell que volen treballar per assolir el millor pel nostre municipi i que comparteixen...
 
...els valors del nostre partit


El PSC, sorgit de la voluntat unitària i constituent de les organitzacions socialistes de Catalunya, és un partit de dones i homes que comparteixen uns valors fonamentals comuns: la llibertat, la igualtat, la solidaritat, la pau i la defensa del medi ambient com a eixos prioritaris de l´actuació política.

Un projecte polític de lluita democràtica pel socialisme vers l´assoliment d´una societat lliure i sense classes, és a dir, d´una comunitat de dones i homes que cooperen sobre la base de la llibertat i la igualtat.

Un projecte polític per Catalunya, és a dir, pel reforçament de la identitat específica de Catalunya i pel reconeixement efectiu, en tots els àmbits, dels drets nacionals que li pertoquen; un programa polític de reformes que permetin avançar en la realització d´aquests objectius.

El socialisme, tal com nosaltres l´entenem, se sent solidari de tots els pobles i de tots els homes i dones del món. Però al mateix temps, arrela profundament en el país on ens ha tocat de viure i se sent hereu de la llarga i honrosa tradició de les forces populars i progressistes que, al llarg de generacions i generacions, han lluitat per fer de Catalunya una terra de llibertat, de pluralisme, de tolerància, de justícia social i d´igualtat.

Totes aquestes idees són a la base mateixa de l´existència del Partit dels socialistes de Catalunya, la força política on van acabar trobant-se totes les famílies i tradicions que es reclamaven del socialisme.

Avui el Partit dels Socialistes de Catalunya és un partit estès per tot el territori de Catalunya, present a les institucions i als moviments socials del país, punt de trobada de generacions diverses que comparteixen uns mateixos anhels de llibertat i de progrés.

En virtut de la seva sobirania, el Partit dels Socialistes de Catalunya participa en els organismes decisoris i representatius comuns amb el Partido Socialista Obrero Español (PSOE) i comparteix el projecte polític del Partit Socialista Europeu (PSE) i de la Internacional Socialista (IS).

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell