ELS AUTOGESTORS DE L’ARC DE SANT MARTÍ CONVIDEN ALS POLÍTICS DE MARTORELL.

 [Veure 2 comentaris]
29/04/2011

El grup d’Autogestors de Martorell va convidar als grups polítics que es presenten a les properes eleccions municipals per debatre els temes que els hi preocupaven en relació a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel•lectual.

Onze representants polítics i onze Autogestors van estar més de dues hores parlant de com funciona la política, de l’educació, de la salut, del benestar, del lleure i de moltes coses més, en una ambient agradable, amb un discurs molt clar i entenedor i sobre tot amb una gran dosis de compromís i bona relació.

Van ser dues hores molt interessant i tal com va dir algun dels nois de grup, “dues més en haguéssim estat si no fos tant tard”.

Un cop finalitzat el debat i ja prenent uns refrescos tots junts, els nois van explicar que era una de les millors experiències que havien tingut com a grup d’Autogestors, que mai s’haguessin pensat que parlar i escoltar als politics fos tant agradable i que després de l’empenta que els hi van donar, potenciant que s’havien de fer valdre i reivindicar que son una part molt important de la societat, tenien ganes de fer més actes on poguessin explicar com es senten i que volen per un futur millor.