29è Aplec del Roser

 
25/09/2016

Com cada any, per la Festa del Roser, la Secció Sardanista celebra el seu Aplec de Sardanes.

Quan entrem a la tardor, sabem que s'aproxima la Festa del Roser. I a Martorell, gaudim d'una diversitat d'actes. Un d'ells es l'Aplec del Roser, la festa major dels sardanistes martorellencs.

Aquest any, serà el proper diumenge 9 d'octubre a la pl. de l'Església.

La primera part de l'Aplec s'iniciarà a les 11 del matí, on podrem gaudir de 16 sardanes, d'entre les que destaca l'estrena de A tots vosaltres, del mestre Frederic Guisset.

Un cop acabada la primera part, passarem a l'Arrossada Popular per a tothom, el seu preu serà de 10 € i ja podeu aconseguir els vostres tiquets als següents punts de venda: Merceria Elisa i Llibreria Miró, tambè podeu fer les vostres reserves fent-nos arribar un correu-e a sardanes@amartorell.com. Tiquets limitats. Arrossada Popular

Iniciarem  la segona part, a les 4 de la tarda, amb la ja tradicional sardana d'homes contra dones, on veurem quin dels dos grups és capaç de fer l'anella més gran.

A mitja tarda s'oferirà cava i galetes per a tots els assistents.

Durant la sessió de la tarda s'estrenarà una sardana dedicada al programa número 2000 de Ressò Sardanista de Ràdio Martorell. L'ha escrit la compositora Maria Teresa Montclús i porta per títol Ressò de Martorell 2000.

I com cada any acabarem l'Aplec amb la sardana L'Aplec de Martorell -sardana estrenada al 1r Aplec del Roser el 2 d'octubre de 1988- d'en Tomàs Gil i Membrado interpretada a conjunt per les tres cobles i que podeu trobar enregistrada al disc compacte Entre Rius - Sardanes a Martorell Vol.4 editat l'any 2008 per la Secció Sardanista.

Les cobles que ens acompanyaràn durant a l'Aplec d'aquest any son: Mediterrània, Mil·lenària - Fidelíssima Vila de Perpinyà i Marinada.

Cobles en la Sardana de conjunt L'Aplec de Martorell

La Secció Sardanista agraeix la col·laboració de: Arrels, Artigues, Auto-Reparació Ramon Puente, Carla, La Cuinera de La Vila, De la Terra a la Taula, El Celler d'en Xavi, El Peix del Miquel, Franquesa, Fruites i Verdures Tió, Fruites i Verdures Vila, Fruites i Verdures Vives, Joieria Murià, L'Estanc de La Vila, La Mandarina, Llibreria Miró, Merceria Elisa, Mura, Pintures Martorell i Rodman Gràfiques.

Des de la Secció Sardanista us convidem a gaudir del 29è Aplec del Roser.

Us hi esperem !!!

Com arribar