La lletra de la setmana

Aquesta setmana -la avant-penúltima- presentem un lletra que és tant fàcil que no donaré ni una pista ni dues!No sé si la tonalitat de la lletra haurà confós els avispats participants, però la veritat és que la lletra és marró i el primer pla m'ha quedat blau. Misteris... en fi. Al xamfrà d'aquest edifici hi ha un rètol que encara es veu millor que el que jo vaig retratar, que éstà a la façana lateral de l'edifici i que és igual que el del xamfrà, per tant donem per bones les respostes que diuen que la rajola és la de la cara que dona al pàrquing del Vapor.Tensió a tope! La cosa s'anima! Tothom vol tenir a la seva vitrina el prestigiós trofeu, però només un el guanyarà, qui serà? De moment felicitem a la guanyadora d'aquesta setmana, ella és...

Laia Laborda!

A ella li dediquem un aromàtic poema del gran Estellés, però, com sempre, també el dediquem als que li van al darrera, que són , per estricte ordre d'arribada....
Rafa Díez, Pere Miró, Olga Sabi, Llum Saumell, Josep Arús, Montse Falqués, Marta Fusalba, David Cuadros, Lina Benítez, Rosa Puig, Antoni Garriga, Oliana Cintas, Arnau Cintas i Patri Silva...!

Que disfruteu del poema.

Més notícies! Per a entregar el trofeu estem preparant un berenar amb musiqueta en viu. Ja us continuarem informant sobre els preparatius, dia hora, etc. Ens ho hem de passar molt bé. Salut!


CLASSIFICACIÓ!!
(3 punts per al primer endevinant i 1 punt per a la resta):

Amb 13 punts: Cesc Querol, Josep Arús i David Cuadros.
Amb 10 punts
: David Pérez i Laia Laborda.

Amb 8 punts: Montse Artiaga i Arnau Cintas.
Amb 7 punts:
Patri Silva.
Amb 6 punts:
Rafa Díez, Llum Saumell i Oliana Cintas.
Amb 5 punts: Lluís Cintas i Antoni Garriga.
Amb 4 punts: Olga Sabi i Lina Benítez.
Amb 3 punts: Jordi Gibert i Rosa Puig.
Amb 2 punts: Mireia Silva, Jordi López, Narcís Rodríguez, Jordi Escoda
i Nina Cintas.
I amb 1 puntet: Rosa Mª Farreras, Mª Mercè Martínez, Josep Garcia, Andreu González, Anna Gil, Quim Aranda, Alba Capdevila, Laia Casals, Txell, Ana Martín, Jaume Encinas, Pere Miró, Montse Falqués i Marta Fusalba.
Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 - València, 1993) era un periodista, escriptor i, potser, el més important poeta valencià del segle XXla seua llengua. Considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània, d'ell s'ha dit que és el millor poeta valencià des de l'època d'Ausiàs March i Roís de Corella. La Viqui sempre tant eficaç. Us recomano que llegiu el poema sencer clicant l'enllaç. És d'una senzill i emotiu. Fins i tot menjant pebrot pots arribar a l'èxtasi!ER12_Poema_Estell_s.doc

Horacianes

Res no m'agrada tant
com enramar-me d'oli cru
el pimentó torrat, tallat en tires.

cante llavors, distret, raone amb l'oli cru, amb els productes de la terra.
Vicent Andrés i Estellés.Aquest és un joc molt senzill. Només heu de descobrir a quin indret de Martorell es troba un rètol (de qualsevol tipus: una placa de carrer, comercial, esgrafiat...) a partir de la imatge d’una de les lletres del mateix rètol, que anirem penjant al web setmanalment. Així de fàcil. Si no ho teniu clar podeu escriure comentaris per mirar d’esbrinar-ho i si us penseu que ho sabeu podeu donar pistes, però la solució cal que la envieu a la següent adreça electrònica endevinaretols@amartorell.com.

Els encertants guanyaran un poema, que serà penjat a l’edició següent, per que en facin el que vulguin; el regalin a un amic, se l’aprenguin de memòria, li dediquin a l’estimada o l’oblidin per sempre més. Au, doncs! Bons rètols!